Julkaistu 07.09.2015 0          

Naisten Pankki kutsuu kävelemään ammatteja

Tapahtumalla kerätään varoja naisten koulutukseen.

Naisten Pankki järjestää 13.9.2015 kuudetta kertaa kaikille avoimen Kävele Naiselle Ammatti - tapahtuman. Kävelyn valtakunnallinen tavoite on kerätä kehitysmaiden naisille 2500 Ammattia.

Tapahtumapaikkakuntia on 36, joista Suomessa 25. Tänä vuonna kävellään ensimmäistä kertaa ulkomailla ja mukaan on lähtenyt yksitoista Euroopan kaupunkia. Turkulaiset juuret omaava yritys Mahon Digital Marketing ja The Caviar Club ovat lähteneet mukaan yhteistyöhön Turussa ja Lontoossa. Turun lisäksi Varsinais-Suomessa kävellään myös Salossa.

Tapahtuman yhteydessä Naisten Pankki kerää lahjoituksia, jotka käytetään kehitysmaiden naisten koulutuksen, toimeentulon ja yrittäjyyden kehittämiseen. Kävelytapahtumissa voi lahjoittaa esimerkiksi 30 euron arvoisen Ammatin, jolla yksi nainen pääsee kestävän toimeentulon alkuun.

Työn tärkeyden voi tiivistää erään Naisten Pankin ammattikoulutuksen suorittaneen naisen sanoihin: ‘vaikka mitä tapahtuu, kukaan ei voi viedä minulta koulutusta’.

Kävelyreitit ovat pituudeltaan 2–7 kilometriä. Oheisohjelma vaihtelee eri paikkakunnilla, ja koko perhe lapset mukaan lukien on pyritty huomioimaan.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Turun Timanttisahaus Oy

Turun Timanttisahaus Oy

Timanttiporaus, Timanttisahaus

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Kultaranta Resort Oy

Särkänsalmentie 178, Naantali

www.kultarantaresort.fi

Kokoukset, yritystilaisuudet, juhlat, aktiviteetit, majoitus. Kaikki samasta paikasta isommallekin ryhmälle.

Lue uusin näköislehtemme

04/2020Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 16.04.2020


Seuraa meitä somessa