Julkaistu 29.09.2015 0          

Kuntec Infra on ostanut Kauppilan puutarhan

Turun Seudun Kuntatekniikka Oy eli Kuntec Infra on ostanut Kauppila Oy:n koko osakekannan. Kauppila pysyy omana osakeyhtiönään, ja nykyinen henkilökunta jatkaa yrityksen palveluksessa. Myös myymälät Turun Kaurakadulla ja Kauppakeskus Skanssissa toimivat entiseen tapaan Kauppila-brändin alla.

Perinteikkään turkulaisen puutarha-alan perheyrityksen nykyiset omistajat, Seppo Kauppila, Antti Kauppila ja Inkeri Kauppila-Numminen, jatkavat 1.1.2016 asti, jonka jälkeen he jäävät eläkkeelle. Kauppilan uutena toimitusjohtajana aloittaa Kuntec Infran toimitusjohtaja Karri Knaapinen.

– Kauppa varmistaa hienon ja maineikkaan yrityksen toiminnan ja palveluiden säilymisen Turussa. Kuntec Infralle yrityskauppa antaa mahdollisuuden laajentaa liiketoimintaa ja asiakaskuntaa sekä saada lisää puutarha-alan osaamista. Lisäksi voimme tarjota Kauppilan asiakkaille Kuntecin erikoisosaamista muun muassa viherrakentamisessa ja puiden hoidossa, kertoo Kuntec Infran toimitusjohtaja Karri Knaapinen.

– Olemme vakuuttuneita siitä, että Kauppilan perinteet puutarhakaupassa jatkuvat erinomaisissa käsissä. Kuntec Infralla on näkemystä kehittää puutarhakauppaa: yrityksen vahva osaaminen viherrakentamisessa tuo hienosti pihanrakentajan kaipaamat palvelut yhteen paikkaan, toteaa Antti Kauppila.

Tavoitteena laajempi asiakaspohja

Kuntec Infra on laajentanut liiketoimintaansa muun muassa avaamalla oman puutarhamyymälän ja autokorjaamon toimitilojensa yhteyteen viime keväänä.

– Tavoitteenamme on rakentaa yhtiölle useampia tukijalkoja aikaisemman yhden asiakkaan mallin tilalle. Potentiaalisia uusia asiakkaita ovat Turun ympäristökunnat sekä yritykset ja yksityistaloudet, sanoo Karri Knaapinen.

Kuntec Infra myy myös yhteistyökumppanien tuotteita, muun muassa turkulaisen Puuha Groupin leikkikenttävälineitä, ulkokalusteita sekä ulkoliikuntavälineitä. Lisäksi Kuntec Infra myy Ferrariagrin puutarhan, pihan ja metsän hoitoon tarkoitettuja pien- ja erikoistraktoreita ja niihin liittyviä laitteita.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

GP-Asennuspalvelu Oy

GP-Asennuspalvelu Oy

Puusepänliikkeitä, Puusepäntyöt, Ravintolakalusteita, RST-Kalusteet

BLOGIT

Yrityskummit Varsinais-Suomi

Ota yhteyttä ajoissa

Yrityskummit Varsinais-Suomi

Yrityskummit Varsinais-Suomi

Kasvavia yrityksiä, onnellisia yrityskummeja

Yrityskummit Varsinais-Suomi

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Ravintola Verkahovi

Verkatehtaankatu 4, Turku

KP 10-40, R 140, myös kokoustarjoilut ja pitopalvelu.

Lue uusin näköislehtemme

06-08/2019Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 13.06.2019


06-08-liite/2019Kesäliite
to 13.06.2019


Seuraa meitä somessa