Julkaistu 17.10.2015 0          

Kuntakohtaiset yrittäjäpalkinnot Varsinais-Suomessa 2015

Aura

Vuoden yritys Aurassa on Kematek Oy. Kematek Oy on perustettu vuonna 2004. Kematek Oy:n omistajayrittäjä ja toimitusjohtaja on Keijo Malmberg. Kematek tuottaa teollisuuden projekteihin työnjohto-, työnsuunnittelu-, asennusvalvoja- ja työmaapäällikköpalveluja. Kematek Oy työllistää yrittäjän lisäksi erilaisissa projekteissa kahdesta viiteen henkeä. Liikevaihto tänä vuonna n. 0,6 milj. euroa.

Kaarina

Vuoden yritys Kaarinassa Kaarinan Yrittäjien esityksestä on Camteam Oy. Camteam Oy on perustettu vuonna 1991. Yrityksen toimitusjohtaja on Ilpo Pohjola. Camteam on alihankintayritys, joka on erikoistunut ruiskupuristusosien ja muottien valmistukseen. Perinteisten muovituotteiden lisäksi tuotanto painottuu myös vaativien 2- ja 3-komponenttiosien erikoisosaamiseen. Camteam Oy työllistää 20 henkeä ja yrityksen liikevaihto on 3 milj. euroa.

Vuoden yritys Kaarinassa Piikkiön Yrittäjien esityksestä on Saksan Tila. Saksan Tilan yrittäjänä toimii Jaakko Koski. Tila on kulkenut suvussa eteenpäin vuodesta 1911 alkaen. Nykyinen yrittäjä on ollut tilan toiminnassa vahvasti mukana jo vuodesta 1996 lähtien. Saksan Tila on erikoistunut kalkkunanlihan tuotantoon. Lisäksi viljellään mm. mansikkaa ja hernettä. Saksan Tilan arvioitu liikevaihto tänä vuonna on 0,25 milj. euroa ja tila työllistää yrittäjän lisäksi kausityöntekijöitä.

Kemiönsaari

Vuoden yritys Kemiönsaaressa on D-Marin Oy Ab. Yritys on perustettu vuonna 1986 ja sen omistavat Sam Eriksson, Roger Othman ja Bertel Othman. Toimitusjohtaja on Roger Othman. D-Marin työllistää vakituisesti 14 henkeä ja kesällä lisäksi kausityöntekijöitä 10. D-Marin ylläpitää vierasvenesatamaa Taalintehtaalla ja huolehtii veneiden talvisäilytyksestä, huolloista, kunnostuksesta ja restauroinnista. Myös veneiden moottorien ja varaosien myynti kuuluu yrityksen toimenkuvaan. D-Marin Oy Ab:n liikevahto on 1,5 milj. euroa.

Kustavi

Vuoden yritys Kustavissa on Kaivonporaus Stenman Ky. Yritys on perustettu v. 2002. Yrityksen omistavat Hannu ja Päivi Stenman, toimitusjohtajana Hannu Stenman. Yrityksen palveluja ovat porakaivojen teko saariin ja mantereelle, maalämpökaivot, pumppujen asennukset ja pintavesieristykset, paalutusporaukset ja vinoporaukset. Yritys työllistää kaksi henkeä ja liikevaihto on 0,2 milj. euroa.

Lieto

Vuoden yritys Liedossa Liedon Yrittäjien esityksestä on Avoin yhtiö Lähtiset/K-Supermarket Lieto. Yritys on perustettu v. 2005. Yrityksen omistajat ja yrittäjät ovat Kimmo ja Hannele Lähtinen. K-Supermarket Lieto on päivittäistavarakauppaa harjoittava yritys, joka on erityisesti panostanut tuoreosastoihin. Yritys työllistää 20 henkeä ja liikevaihto on 8,5 milj. euroa.

Vuoden yritys Liedossa Tarvasjoen Yrittäjien esityksestä on Tarvasjoen Konepaja Oy. Yritys on perustettu v. 1976 ja sen omistavat Jaakko ja Mika Mynttinen. Toimitusjohtaja on Jaakko Mynttinen. Tarvasjoen Konepaja valmistaa erilaisia metallituotteita mm. maatalouskoneiden ketjukuljettimia, paalikauhoja ja tulisijatuotteita. Palveluina tarjotaan esim. hiekka- ja märkäpuhallusta, maatalouskoneiden ja kaluston korjausta sekä huoltoa, 3D-mallinnusta ja suunnittelua. Yritys työllistää kuusi henkeä ja liikevaihto on n. 0,6 milj. euroa.

Loimaa

Vuoden yritys Loimaalla on Suomen Kasviöljykierrätys Oy. Yritys on perustettu v. 1997. Yrityksen omistajayrittäjä ja toimitusjohtaja on Jukka-Pekka Turpeinen. Yritys kerää, kierrättää ja jatkojalostaa käytettyjä elintarvikerasvoja. Yritys työllistää yhdeksän henkeä ja sen liikevaihto on 2 milj. euroa.

Marttila

Vuoden yritys Marttilassa on RKM-Kuljetus Oy. Yritys on perustettu v. 1966. RKM-Kuljetuksen omistavat Rauli ja Mikko Jaakkola, toimitusjohtaja on Rauli Jaakkola. Yrityksen toimialana on tieliikenteen tavarankuljetus. Yritys työllistää viisi henkeä ja liikevaihto on 0,6 milj.euroa.

Masku

Vuoden yritys Maskussa on LVI-Kivijärvi Oy. Yritys on perustettu v. 2004. Yrityksen omistavat Jarkko Kivijärvi ja Ville-Veikko Pöntinen, toimitusjohtaja on Jarkko Kivijärvi. Yrityksen palveluihin kuuluvat kaikki putkityöt ja muu LVI-alan osaaminen putkiasennuksista lämmitysjärjestelmiin. Yritys työllistää kolme henkeä ja liikevaihto on n. 0,5 milj. euroa.

Naantali

Vuoden yritys Naantalissa on Finn-Brass Oy. Yritys on perustettu v. 1992. Yrityksen omistaja on Esko Salo ja toimitusjohtajana toimii Jouni Laakso. Finn-Brass Oy valmistaa erilaisia sisustuselementtejä, kuten portaita ja kaiteita, pääasiassa loistoristeilijöihin. Yritys työllistää 20 henkeä ja sen liikevaihto on 2,2 milj.euroa.

Nousiainen

Vuoden yritys Nousiaisissa on Nuohoustoimi M. Korppinen. Yritys on perustettu 1997. Omistajayrittäjä on Marko Korppinen. Yritys tekee nuohous- ja ilmanvaihdon puhdistustöitä. Puhdistustöiden lisäksi tehdään erilaisia tarkastuksia, mittauksia ja säätöjä sekä savuhormien ja ilmanvaihtojärjestelmien videokuvauksia. Yritys työllistää viisi henkeä ja liikevaihto on 0,3 milj.euroa.

Paimio

Vuoden yritys Paimiossa on Jonator Oy. Jonator on perustettu v. 1986. Yritys valmistaa teollisuuden, data-centereiden ja sähkölaitosten sähkökeskuksia. Yrityksen omistavat Matti Luotonen ja Risto Vesanto. Toimitusjohtaja on Matti Luotonen. Jonator Oy työllistää 30 henkeä ja sen liikevaihto on 5,4 milj.euroa.

Parainen

Vuoden yritys Paraisilla on Airiston Putkityö Oy. Yritys on perustettu v. 2003. Yrityksen omistajayrittäjä ja toimitusjohtaja on Esa Jalonen. Yritys tekee vesi-, lämpö- ja viemärijohtoasennuksia, huoltoa ja erityisesti saneerauksia. Yritys työllistää yhdeksän henkeä ja sen liikevaihto on 1,2 milj.euroa.

Pöytyä

Vuoden yritys Pöytyällä Pöytyän Yrittäjien esityksestä on Räikkä Veijo. Yritys on perustettu v. 1968. Yritys tekee maatalous- ja maanrakennusurakointia. Yrittäjä Veijo Räikkä on yksinyrittäjä ja yrityksen liikevaihto on 0,1 milj.euroa.

Vuoden yritys Pöytyällä Yläneen Yrittäjien esityksestä on Yläneen Rakennuskeskus Oy. Yritys on perustettu v. 2004. Yrityksen omistajayrittäjä ja toimitusjohtaja on Janne Peltola. Yläneen Rakennuskeskuksen tuotevalikoimiin kuuluu perinteisten rautakaupan tuotteiden lisäksi mm. työasusteet ja jalkineet sekä öljyt ja kaasut. Yritys työllistää kolme henkeä. Yrityksen liikevaihto on 1,1 milj.euroa.

Raisio

Vuoden yritys Raisiossa on Turun Hylly- ja Trukkitalo Oy. Yritys on perustettu v. 1988. Yrityksen pääomistajat ovat Jussi ja Kirsi-Marja Kulmala. Toimitusjohtajana on Jussi Kulmala. Yritys toimittaa varasto-, teollisuus- ja arkistokalusteita sekä trukkeja asiakkailleen. Myös suunnittelu, asennus ja huolto kuuluvat palvelukokonaisuuteen. Yritys työllistää 10 henkeä ja sen liikevaihto on 4,8 milj.euroa.

Rusko

Vuoden yritys Ruskolla on Sähköasennus Tammisto Oy. Yritys on perustettu v. 1998. Yrityksen omistajayrittäjä ja toimitusjohtaja on Petri Tammisto. Sähköurakointia ja sähkötöitä tehdään laadulla ja luottamuksella. Yritys työllistää kuusi henkeä. Liikevaihto on 0,6 milj.euroa.

Salo

Vuoden yritys Salossa Halikon Yrittäjien esityksestä on Montessori-päiväkoti Aurinkoleijona Oy. Yritys on perustettu v. 1998. Yrityksen omistavat Annikka, Päivi ja Antti Isopuro. Toimitusjohtajana on Päivi Isopuro. Aurinkoleijona on Varsinais-Suomen ainoa Montessori-päiväkoti. Yritys työllistää 17 henkeä ja sen liikevaihto on n. 0,8 milj.euroa.

Vuoden yritys Salossa Kiikalan-Suomusjärven-Kiskon Yrittäjien esityksestä on ML Ykkösasennus Oy. Yritys on perustettu v. 2003. Omistajayrittäjä Martti Lempiäinen toimii yksinyrittäjänä. Yritys tekee sähköasennuksia ja –suunnitelmia. Liikevaihto on 0,1 milj.euroa.

Vuoden yritys Salossa Kuusjoen-Muurlan-Perttelin Yrittäjien esityksestä on Pohjoismainen Solumuovi Oy. Yritys on perustettu v. 2001. Yrityksen omistajina ovat Jari Tervonen, Jukka Mälkönen ja Jackon Holding AS. Toimitusjohtaja on Jari Tervonen. Yritys valmistaa muottityöstöllä räätälöityjä solumuovituotteita. Yritys työllistää 38 henkeä ja sen liikevaihto on 8,5 milj.euroa.

Vuoden yritys Salossa Perniön-Särkisalon Yrittäjien esityksestä on Marjajaloste Meritalo Oy. Yritys on perustettu v. 1995. Yrityksen omistajayrittäjät ovat Olavi ja Susanna Lindstedt. Yritys valmistaa hilloja ja mehuja suomalaisista marjoista. Yritys työllistää kuusi henkeä. Yrityksen liikevaihto on 1,7 milj.euroa.

Vuoden yritys Salossa Salon Yrittäjien esityksestä on Salon Rakennuskonevuokraamo Oy. Yritys on perustettu v. 1977. Yrityksen omistavat Tuukka Virtanen ja Toni Virtanen. Toimitusjohtaja on Tuukka Virtanen. Yritys vuokraa rakennuskoneita ja lisäksi on tarvike- ja työkalumyyntiä. Yritys työllistää kuusi henkeä. Liikevaihto on n. 1 milj.euroa.

Sauvo

Vuoden yritys Sauvossa on Autokorjaamo Pauli Engblom. Yritys on perustettu v. 1987. Pauli Engblom toimii yksinyrittäjänä. Yritys huoltaa ja korjaa autoja ja koneita. Korjaamotoiminnan ohessa Engblomilla on myös maanrakennusalan toimintaa. Yrityksen liikevaihto on 0,16 milj.euroa.

Somero

Vuoden yritys Somerolla on Someron Urheilu ja Vapaa-aika Oy eli Sporttikone. Yritys on perustettu v. 2003. Yrityksen omistavat Ari Kujansuu ja Pasi Nieminen. Toimitusjohtaja on Ari Kujansuu. Yritys myy pienkoneita ja urheilutarvikkeita. Yrityksellä on Someron lisäksi toimipisteet myös Salossa ja Kaarinassa. Yritys työllistää 18 henkeä. Liikevaihto on 6,1 milj.euroa.

Taivassalo

Vuoden yritys Taivassalossa on Kuljetus Juha Anttila Ky. Yritys on perustettu v. 1985. Yrityksen pääomistaja ja toimitusjohtaja on Juha Anttila. Yrityksen toimiala on tieliikenteen tavarankuljetus. Yritys kuljettaa erityisesti viljoja, lannoitteita ja rehuraaka-aineita. Yritys työllistää kolme henkeä. Yrityksen liikevaihto on 0,65 milj.euroa.

Turku

Vuoden yritys Turussa on Tilitoimisto Reijo Lehtimäki Oy. Yritys on perustettu v. 1978. Yrityksen omistaa Lehtimäen perhe; Reijo, Merja, Hanna ja Elina. Toimitusjohtajana toimii Reijo Lehtimäki. Yritys tarjoaa laaja-alaisesti taloushallinnon palveluita, myös asiantuntijapalveluita ja tilintarkastuspalvelut. Yritys työllistää 24 henkeä ja sen liikevaihto on 2,0 milj.euroa.

Vuoden yritys Turussa on Aimo Uttula Oy. Yritys on perustettu v. 1949. Yrittäjänä toimii nyt perustajien tytär Pia Uttula, yksinyrittäjänä. Aimo Uttula Oy on miesten vaatteiden erikoisliike. Liikevaihto on n. 0,25 milj.euroa.

Vuoden yritys Turussa on Detector Oy. Yritys on perustettu v. 1981. Detectorin omistavat Pentti ja Ulla-Maija Maunu. Toimitusjohtajana on Pentti Maunu. Yritys tekee digitaalisten kaasunvalvontalaitteiden suunnittelua ja valmistusta sekä tarjoaa myös laitteiden huolto- ja ylläpitopalveluja. Yritys työllistää 13 henkeä. Liikevaihto on n. 1,8 milj.euroa.

Uusikaupunki

Vuoden yritys Uudessakaupungissa on Kiinteistöhuolto Herrala Oy. Yritys on perustettu v. 1984. Yrityksen omistavat Jukka-Pekka ja Pirjo Herrala. Toimitusjohtaja on Jukka-Pekka Herrala. Yritys työllistää kaksi henkeä. Yritys tekee kokonaisvaltaisesti kaikki kiinteistöhuoltoon ja ylläpitoon liittyvät tehtävät. Viime vuosina myös pienet asuntojen korjaus- ja kunnossapitotyöt ovat tulleet mukaan tarjottaviin palveluihin. Yrityksen liikevaihto on n. 0,22 milj.euroa.

Vehmaa

Vuoden yritys Vehmaalla on Tmi Kristiina Holmberg. Yritys on perustettu v. 2001. Yritys harjoittaa linja-autoliikennettä. Yritys tekee tilausajoja kotimaan lisäksi Baltian maihin ja koulukuljetuksia Vehmaalla. Tyttären tultua mukaan yritykseen, myös verhoilu- ja entisöintityöt ovat nyt osa yrityksen toimintaa. Yritys työllistää kaksi henkeä. Liikevaihto on 0,2 milj.euroa.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Juuvannin merenrantamökit

Viliskerintie 27, Kustavi

www.juuvanni.fi

Tule kokemaan aito saaristolaistunnelma Juuvannin merenrantamökeissä Kustavin Vartsalassa. Varattavissa hirsimökkejä lyhyt- ja pitempiaikaiseen käyttöön ympäri vuoden. Perinteisen saunomisen ja rentoutumisen lisäksi voit halutessasi tutustua lähiympäristöön omalla autolla, polkupyörällä tai vaikkapa vuokraamalla kanootin.

Lue uusin näköislehtemme

04/2020Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 16.04.2020


Seuraa meitä somessa