Julkaistu 04.11.2015 0          

Potkurista nyt myös kansainvälistymisneuvontaa

Turun Seudun yrityspalvelupiste Potkuri on avannut ICT-Cityn katutason palvelupisteessään uuden kansainvälistymisneuvontaan keskittyvän palvelun.

Joukahaisenkadulla sijaitsevassa Yrityspalvelupiste Potkurissa on avautunut kansainvälistyville yrityksille tarkoitettu neuvontapiste.

- Jos haluat tietoa, neuvoa tai juttuseuraa pohtiessasi yrityksesi kansainvälistymistä, kansainvälistymisen eri vaiheissa eteen tulevia asioita tai uusien markkinoiden valloittamista, niin nyt saat kaiken yhdestä paikasta, kertoo elinkeinoasiamies Heidi Saario Potkurista vastaavasta Turun Seudun Kehittämiskeskuksesta.

Toistaiseksi neuvontapiste palvelee ajanvarauksella. Ajan voi varata puhelimitse suoraan Potkurin numerosta 0404882000. Neuvontapisteessä yrittäjiä palvelevat kansainvälisen kaupan ammattilaiset, joilla on yhteydet myös Suomessa ja ulkomailla toimiviin suomalaisiin ja ulkomaisiin ammattilaisiin.

- Neuvonnan lisäksi Potkurissa tullaan jatkossa järjestämään myös kansainvälisen kaupan yritysinfoja, Heidi Saario kertoo tulevista suunnitelmista.

Pisteestä voi kysyä myös Enterprise Europe Networkin (EEN) kautta saatavilla olevista kansainvälistymispalveluista. Paikallisten yritysten ohella neuvontapiste palvelee myös Suomen markkinoista kiinnostuneita ulkomaisia yrityksiä. Apua voi saada esimerkiksi Turun seudulla toimivien yhteistyökumppaneiden löytämiseen.

Tällä hetkellä Potkurin kansainvälistymisneuvonnassa päivystää kolme henkilöä, joista kaksi on Turun Seudun Kehittämiskeskuksesta ja yksi Turku Science Park Oy:stä.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Linnateatteri

Humalistonkatu 7, Turku

www.linnateatteri.fi

Muutautumiskykyinen komeljanttari. Linnateatteri on vuodesta 2003 toiminut turkulainen komediaan, musiikkiin ja maistuvaan ruokaan keskittyvä teatteri, jossa ei turhia jäpitetä.

Lue uusin näköislehtemme

04/2020Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 16.04.2020


Seuraa meitä somessa