Julkaistu 31.01.2016 0          

Turun Yrittäjät palkittiin Suomen Yrittäjien parhaana paikallisyhdistyksenä

Turun Yrittäjien hallitus on ilahtunut yhdistyksen saamasta tunnustuksesta.

Suomen Yrittäjillä on 400 paikallisyhdistystä ja 62 toimialajärjestöä, joiden joukosta viime vuoden parhaat paikallisyhdistykset. valittiin. Parhaat paikallisyhdistykset palkittiin jäsenmäärän mukaan neljässä sarjassa: alle 100, 100–199, 200–500 sekä yli 500 jäsenyritystä. Palkinnot jaettiin Puheenjohtajien neuvottelupäivillä m/s Silja Symphonylla sunnuntai-iltana 31.1.

Turun Yrittäjät palkittiin suurten yhdistysten sarjassa. Palkinnon perusteluissa todettiin, että Turun Yrittäjät ry tarjoaa jäsenilleen laajan kattauksen tietoa ja palveluita oman kunnon ylläpitämisestä yritysturvallisuuden varmistamiseen. Harkitun viestinnän ja määrätietoisen vaikuttamisen lisäksi Turun Yrittäjät panostaa yrittäjyyden merkityksen korostamiseen mm. palkitsemalla menestyneitä yrityksiä ja tukemalla Yrityskylän toimintaa. Turun Yrittäjien puheenjohtaja Jari Rastas on erittäin tyytyväinen saadusta palkinnosta.

- Saatu tunnustus osoittaa, että toimintaamme arvostetaan. Olemme jo usean vuoden ajan pitkäjänteisesti tehneet yhteistyötä kaupungin edustajien kanssa. Meillä on edustus useissa yhteistyöelimissä, mikä on antanut mahdollisuuden yrittäjien edunvalvontaan monilla tasoilla. Yrittäjyyttä ja yrittäjiä arvostetaan ja otetaan huomioon päätöksenteossa. Kaupungin suuntaan tapahtuvan edunvalvonnan ohella olemme halunneet koko ajan kehittää myös yrittäjille suunnattuja koulutuksia ja vapaa-ajan tapahtumia yrittäjien toiveita kuunnellen, Jari Rastas toteaa.

Muut palkitut yrittäjäyhdistykset olivat Siikalatva, Nurmes ja Kankaanpää. Vuoden 2015 toimialajärjestö on Suomen Optinen Toimiala SOT ry.

Puheenjohtajaristeilyllä palkintoa olivat vastaanottamassa Turun Yrittäjien puheenjohtaja Jari Rastas ja yhteyspäällikkö Anne Aholainen.

-ps.

Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Rockfun Promotions & Agency Oy

Rockfun Promotions & Agency Oy

Juontajapalvelut, Konsultointipalveluja, Mainosspiikkaus, Mediatoimistoja, Ohjelmatoimistoja, Promootiopalvelut, Viestintätoimistoja, Äänimainontaa

Kokouspalvelut

Naantalin Kylpylä

Matkailijantie 2, Naantali

www.naantalispa.fi

Kokoukset, juhlat, näyttelyt, tyhy-päivät, majoitus- ja ravintolapalvelut, sauna- ja allasparatiisi, oheisohjelmat.

Lue uusin näköislehtemme

04/2021Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
ma 19.04.2021


04-liite/2021Liite
to 19.04.2021


Seuraa meitä somessa