Julkaistu 10.03.2016 0          

ICT-palkinto Smartsalolle

Turun kauppakamarin ICT-valiokunta on päättänyt myöntää ICT Teko 2015 -palkinnon tänä vuonna Smartsalo ry:lle. Turun kauppakamarin ICT-valiokunta palkitsee vuosittain henkilön, yhteisön tai teon, joka on osoittanut toiminnallaan edesauttavan paikallista elinkeinoelämää merkittävästi.

Smartsalo ry on vuonna 2015 perustettu hi-tech osaajien yhdistys, jonka jäsenistö koostuu pääosin varsinaissuomalaisista eri business- ja teknologia-alueiden ammattilaisista. Yhdistyksen tarkoituksena on edistää yrittäjyyttä sekä jäsenten työllisyyttä. Smartsalo on järjestänyt aktiivisesti erilaisia tapahtumia, kuten rekrytointi- ja networking-messuja yhteistyössä Salon kaupungin, Yritysalon, TE-keskuksen ja Microsoftin kanssa.

- Vapaaehtoistyöhön perustava yhdistys Smartsalo on osoittanut aktiivisuutta, miten saadaan salolaisia hi-tech-osaajia työllistymään Microsoftin toimintojen loputtua Salossa. Smartsalo on rakentanut yhteisöllisyyttä työnhakijoiden keskuudessa sekä ollut mukana Salon kaupungin, Yrityssalon ja Microsoftin Polku -ohjelman Rekry–messuilla sekä järjestänyt omia tapahtumia tukemaan hi-tech-osaajien työllistymistä Salon alueella. Kokonaishakkeen myötä hi-tech-osaajia on työllistynyt lyhyessä ajassa merkittävästi, kertoo ICT-valiokunnan puheenjohtaja Harri Salo.

Yhdistyksen puheenjohtajan Pauli Korpelan mukaan Microsoft kantaa hyvin yhteiskuntavastuunsa tällä vaikealla hetkellä ja Smartsalo tekee läheistä ja hyvää yhteistyötä Microsoft Polun kanssa.

- Olemme järjestäneet myös useita erilaisia luentoja Salossa. Joka viikko kuulemme uutisia työllistyneistä ja yhdistyksen jäsenistä jo noin kolmasosa on löytänyt töitä tai on perustanut start up yrityksen, Korpela kertoo.

ICT-Teko –palkinto on jaettu vuodesta 2004 lähtien ja aiempina vuosina palkittuja ovat muun muassa Nextfour Group, Boost Turku (Windows Phone Hackathon) sekä meripelastustoiminta. Henkilöinä palkinnon on saanut muun muassa Antti Tuomisto, Jukka Rinnevaara sekä Teemu Brunila ja The Crash -yhtye.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

SelinSelin

SelinSelin

Coaching, Esimiesvalmennus, Konsultointi, Koulutuspalveluja, Laatujärjestelmät, Liikkeenjohdon konsultointi, Myyntivalmennus, Yrityspalveluja

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Juuvannin merenrantamökit

Viliskerintie 27, Kustavi

www.juuvanni.fi

Tule kokemaan aito saaristolaistunnelma Juuvannin merenrantamökeissä Kustavin Vartsalassa. Varattavissa hirsimökkejä lyhyt- ja pitempiaikaiseen käyttöön ympäri vuoden. Perinteisen saunomisen ja rentoutumisen lisäksi voit halutessasi tutustua lähiympäristöön omalla autolla, polkupyörällä tai vaikkapa vuokraamalla kanootin.

Lue uusin näköislehtemme

04/2020Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 16.04.2020


Seuraa meitä somessa