Julkaistu 17.03.2016 0          
Huhtikuun liiketilat haettavissa ensi viikolla

Pop-up Turku tulee taas

Turun Nuorkauppakamarin Pop-up Turku -hanke on ollut onnistuneesti mukana elävöittämässä Turun keskustan aluetta nyt jo vuoden ajan. Hankkeen tarkoituksena on antaa yrittäjille ja yhteisöille konkreettista vipuvoimaa yritystoiminnan käynnistämiseksi. Tähän mennessä hankkeessa on ollut mukana yli 70 eritoimijaa ja halukkaita tiloihin olisi ollut reilusti enemmän. Huhtikuu tuo tullessaan jälleen uuden vilkkaan Pop-up Turku -pyrähdyksen.

Vuoden aikana Turun ydinkeskustassa on tapahtunut hyvää kehitystä. Monet hankkeessakin mukana olleet tyhjät liikehuoneistot ovat nyt saaneet vakituisia vuokralaisia. Tänä vuonna Pop-up Turku -hanke esittelee Pop-up Garden -konseptin, jossa yhdistetään useita toimijoita saman katon alle. Samassa liiketilassa saattaa yhden viikon aikana toimia useita erilaisia yrityksiä ja yhteisöjä.

- Turun Nuorkauppakamarin Joonas Suominen kertoo Pop-up Gardenin olevan keino tuoda pieniä ja keskisuuria yrityksiä yhteen ja näin luoda yhä toimivampi ja ketterämpi konsepti pop-up-yrittämisen ympärille. Viime vuoden kokemusten perusteella etenkin pienten yritysten on mahdollista saada merkittävää tukea toisiltaan. Tila antaa myös toimijoille erinomaiset mahdollisuuden yhteistyöhön muiden toimijoiden kanssa. Miksei jopa hankkeen jälkeenkin?

Hankkeessa yritykset ja yhteisöt voivat hakea liiketilaa pop-up-käyttöön 1-7 päivän ajaksi ilman vuokrakustannuksia. Tilaa voi hakea sähköisen hakulomakkeen avulla, joka avautuu ensi maanantaina 21.3.2016 osoitteessa http://www.popupturku.com. Sivuilla voi tutustua tarkemmin tämän vuoden liiketiloihin, sekä esimerkiksi viime vuoden pop-up-yrittäjiin.

Tämän kevään Pop-up Turku pyörähtää käyntiin 18.4.2016 ja kestää noin kuusi viikkoa.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

BLOGIT

Yrityskummit Varsinais-Suomi

Ota yhteyttä ajoissa

Yrityskummit Varsinais-Suomi

Yrityskummit Varsinais-Suomi

Kasvavia yrityksiä, onnellisia yrityskummeja

Yrityskummit Varsinais-Suomi

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Ravintola Kåren

Hämeenkatu 22, Turku

www.karen.fi

KP 10-200, R. Juhlasali 200 hlö, Ruokasali 70 hlö, Argentinasali 60 hlö, Kabinetit 10 ja 12 hlöä. Langaton internetyhteys, dataprojektori, valkokangas juhlasalissa, äänentoistolaitteet.

Lue uusin näköislehtemme

06-08/2019Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 13.06.2019


06-08-liite/2019Kesäliite
to 13.06.2019


Seuraa meitä somessa