Julkaistu 29.03.2016 0          

BisnesAkatemian haasteen voittaja on Droppi

Osuuskuntiin kuuluu yhteensä 25 yrittäjähenkistä opiskelijaa.

Mahon Digital Marketing, The Caviar Club ja Turun ammattikorkeakoulun BisnesAkatemia haastoivat opiskelijoiden osuuskunnat, Dropin ja Trivia Groupin kehittämään liiketoimintaansa viime joulukuussa.

Haasteen voittajaksi valittiin Droppi, jonka jäsenet pääsevät vieraiksi seuraavaan The Caviar Club -verkostoitumistapahtumaan.

BisnesAkatemian valmentajat Kari Juhala ja Marita Nummi-Wickstöm kokivat haasteen ydinosana BisnesAkatemian opinto-ohjelmaa, ja arvokkaana konkreettisena kokemuksena liike-elämään tutustumisessa.

- Viimeisen neljän kuukauden aikana haaste on innostanut molemmat osuuskunnat aktiiviseen verkostoitumiseen ja tulevien liiketoimintasuunnitelmien konkreettiseen rakentamiseen tulevaisuuden toteutusta varten. Olemme erittäin ylpeitä kummastakin osuuskunnasta ja tulemme näkemään heiltä upeita projekteja tulevina kuukausina ja vuosina.

Osuuskuntiin kuuluu yhteensä 25 yrittäjähenkistä opiskelijaa.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Juuvannin merenrantamökit

Viliskerintie 27, Kustavi

www.juuvanni.fi

Tule kokemaan aito saaristolaistunnelma Juuvannin merenrantamökeissä Kustavin Vartsalassa. Varattavissa hirsimökkejä lyhyt- ja pitempiaikaiseen käyttöön ympäri vuoden. Perinteisen saunomisen ja rentoutumisen lisäksi voit halutessasi tutustua lähiympäristöön omalla autolla, polkupyörällä tai vaikkapa vuokraamalla kanootin.

Lue uusin näköislehtemme

04/2020Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 16.04.2020


Seuraa meitä somessa