Julkaistu 11.04.2016 0          

Turussa verkostoiduttiin Alf Rehnin ja Jussi Heikelän innostamina

The Caviar Club kokoontui verkostoitumaan Turun Showroomiin perjantaina.

Paikalle saapui yli 160 Turun talousalueen yrittäjää, vaikuttajaa ja liike-elämässä aktiivisesti toimivaa henkilöä. Tupa oli täynnä ja verkostoitumisen innostusta vauhditti upeilla puheillaan mm. professori Alf Rehn ja julkisuudesta tuttu Jussi Heikelä.

Tapahtumaa järjestää digitaaliseen markkinointiin erikoistuva kansainvälinen toimisto Mahon Digital Marketing Oy yhteistyössä Citywork Oy:n kanssa. Verkostoitumistilaisuudet ovat kasvaneet suosiossaan vuosi vuodelta ja vieraiden määrä kasvaa tilaisuudesta toiseen. Seuraavat tapahtumat järjestetään Turussa elokuussa, Salossa syyskuussa ja Helsingissä lokakuussa.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Viestintäharju Oy

Viestintäharju Oy

Internet-palveluja, Lehtiä, Viestintätoimistoja

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Viking Line

PL 265, Turku

www.vikingline.fi

Amorella klo 08:45. Kokoustiloja 12 (10-180 hlöä), Auditorio 180 hlöä. Kokoustilojen kapasiteetti yht. n. 400 hlöä. Monitoimitila Panoraama messu- ja näyttelykäyttöön (max 200, istumapaikat 140) Useita ravintoloita, saunaosasto. Viking Grace klo 20:55. Kokoustiloja 11 (6-230 hlöä) Auditorio 230. Kokousosaston kokonaiskapasiteetti yht. n. 400 hlöä. Kuvaa ja ääntä on mahdollista välittää useaan kokoushuoneeseen ja Club Vogueen samanaikaisesti. Useita ravintoloita, Spa osasto. Ryhmille omaa erikoisohjelmaa – kysy lisätietoja.

Lue uusin näköislehtemme

04/2020Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 16.04.2020


Seuraa meitä somessa