Julkaistu 14.04.2016 1          

Uusi tekijä Turun alueen sähköasennuksiin

Kaksi alueen pitkäaikaista sähköalan toimijaa Turun Seudun Sähköasennus Oy ja Turun Sähkötukku Oy/Humaliston Sähkö yhdistävät voimansa. Sulautumisen yhteydessä yhtiö ottaa käyttöön uuden nimen Sähkö Oy Turku.

TSSA ja Turun Sähkötukku on tunnettu täyden palvelun sähkötaloina. Yhdistymisen myötä Sähkö Oy Turulla on kiinteistösähköistyksien ja sähköurakoinnin lisäksi vahva kokemus teollisuuden sähköasennuksista ja paloilmoitinasennuksista ja -huolloista.

- Sähkö Oy Turusta tulee yksi alueen suurimmista sähköliikkeistä. Asiakkaillemme tämä merkitsee laajempaa palvelu- ja tuotevalikoimaa. Uuden yhtiön voimavarat riittävät entistä suurempiin projekteihin ja tehtävälaajuuksiin, toteavat Kimmo Hallamaa Turun Sähkötukusta ja Timo Engblom Turun Seudun Sähköasennuksta.

TSSA on muun muassa vastannut ABB:n Ahvenanmaan merikaapeliprojektin Naantalin muuntaja-aseman sähkö- ja maadoitusasennuksista. Humaliston Sähkö toteuttaa parhaillaan Turun Hovioikeuden ja Katedralskolanin saneerauksia. Humaliston Sähkö on jo lähes 100 vuoden ajan tunnettu Turun seudulla palvelevana sähköliikkeenä. TSSA on toiminut Turun talousalueella yli 40 vuotta.

Yhdistyminen sulautumismenettelynä kestää noin neljä kuukautta. Yhtiöistä arvioidaan sulautumisen tapahtuvan syyskuussa 2016, mihin saakka toiminta jatkuu kahtena erillisenä yhtiönä kuten ennenkin.

Aloitetut projektit jatkuvat sovitusti ja asiakkaiden yhteyshenkilöt pysyvät samoina kuin tähänkin saakka.


Kommentit

Sähkömies 17.05.2019 klo 14:05

Sähköasennus Turku ja Varsinais-Suomi. Hyvä, että tekijöitä ja hommia riittää!

https://kodinplaza.fi/


Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Servikal Oy

Servikal Oy

Mittalaitteiden kalibrointi ja huolto

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Ravintola Verkahovi

Verkatehtaankatu 4, Turku

KP 10-40, R 140, myös kokoustarjoilut ja pitopalvelu.

Lue uusin näköislehtemme

09/2019Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 05.09.2019


Seuraa meitä somessa