Julkaistu 06.05.2016 0          

Yli tuhat Euroopan merialan vaikuttajaa kokoontuu Turkuun

Euroopan merkittävin merialan konferenssi “European Maritime Day (EMD)” kokoaa Turkuun yli tuhat merialan päättäjää, elinkeinon edustajaa ja asiantuntijaa 18.–19.5. Tule Suomen merialan pääkaupunkiin tapamaan kovimmat vaikuttajat!

Konferenssin pääteema on kestävä sininen kasvu Investing in competitive Blue Growth – smart and sustainable solutions. Konferenssissa käsitellään älykkäitä ja kestäviä ratkaisuja liittyen siniseen kasvuun ja laajemmin meripolitiikkaan. Myös pohjoisten alueiden haasteet ja ratkaisut tulevat olemaan erityisen huomion kohteena.

Konferenssilla on viisi teema-aluetta, joissa käsitellään muun muassa investointeja, sinistä kasvua, osaamisen kehittämistä sekä energiakysymyksiä. Lisäksi ohjelmassa on 21 työryhmää, joiden teemoja ovat muun muassa risteilyteollisuus, meriteollisuus ja digitalisaatio, sininen kasvu ja pk-yritykset.

Ohjelmassa on mukana vaikuttava kattaus elinkeinon, päätöksentekijöiden ja järjestöjen edustajia. Avajaisissa puhuvat muun muassa Euroopan meriasioista vastaava komissaari Karmenu Vella, liikenne- ja viestintäministeri Anne Berner ja Bernard Meyer CESA:sta (Community of European Shipyards' Association). Myös lukuisat yritykset ovat edustettuina, kuten Wärtsilä, Cargotec, Rolls-Royce ja Fortum.

Tapahtumassa painopiste on erityisesti elinkeinossa. Yrityksillä ja yhteisöillä on mahdollisuus verkostoitua ja löytää kumppaneita Networking Villagen näyttelyosastolla ja Enterprise Europe Networkin Business-to-Business matchmaking-tilaisuudessa.

Konferenssivierailla on mahdollisuus tutustua laajemmin Turun seudun meriosaamiseen vierailuilla Meyer Turun telakalle, Meriauraan sekä Auriga Business Centeriin sekä samanaikaisesti järjestettäville NaviGate-messuille Turun messukeskukseen, joka kokoaa yhteen alan alihankkijoita.

Euroopan meripäivän konferenssi on ilmainen tapahtuma. Se on savuttanut suurta huomiota Euroopan laajuisesti ja tuhannen osallistujan määrä saavutetaan ennen ilmoittautumisen päättymistä.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Linnateatteri

Humalistonkatu 7, Turku

www.linnateatteri.fi

Muutautumiskykyinen komeljanttari. Linnateatteri on vuodesta 2003 toiminut turkulainen komediaan, musiikkiin ja maistuvaan ruokaan keskittyvä teatteri, jossa ei turhia jäpitetä.

Lue uusin näköislehtemme

04/2020Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 16.04.2020


Seuraa meitä somessa