Julkaistu 01.07.2016 0          

Vähätori goes Warm Up Ruisrock 7.-9.7.

Tulevalla viikolla to 7.7 – la 9.7. järjestetään Vähätorilla uudenlainen Warm Up Ruisrock -tapahtuma. Tämä kolmipäiväinen kulttuuritapahtuma lämmittää festivaalihenkeä Ruisrockkia odottavaan Turkuun musiikilla, kulttuurilla sekä nimekkäillä paneelikeskusteluilla.

Uudenlainen lämmittelytapahtuma yhdistää musiikin, kulttuurin ja virittää festivaalitunnelmaa paneelikeskusteluin keskellä Turun Keskustaa. Vähätorille rakennetaan esiintymislava screeneineen ja näemme mm. livepätkiä Ruisrockista. Tapahtumassa kuullaan Turku Rock Academyn paikallisten bändien soittoja. Lavalla nähdään Kaupunginteatterin ja Elokuvakomission järjestämiä kulttuuriesityksiä. Mielenkiintoisissa keskustelupaneeleissa keskustellaan tapahtumista, kulttuurista, ruoasta sekä juomasta. Lauantai-aamupäivän paneelissa kuulemme mm. kulttuuriministeri Sanni Grahn-Laasosen mietteitä.

- Festariviikonloppuna Ruisrock näkyy Turun katukuvassa monella tavoin. Ja hyvään festivaaliin kuuluukin, että se säteilee myös ympärilleen ja kun mihin tahansa katsookin tajuaa, että jotain tapahtuu. Nyt festarihumuun saadaan kunnon varaslähtö jo torstaista alkaen Vähätorilla juuri sellaisessa oheistapahtumassa, miten festivaalin kuuluukin levittäytyä myös varsinaisen tapahtumapaikkansa ulkopuolelle, kertoo Ruisrockin promoottori Mikko Niemelä tulevasta tapahtumasta.

- Tämän tyyppisistä tapahtumista muiden isojen tapahtumien yhteyteen on ollut pitkään jo puhetta. On hienoa, että saamme olla mukana toteuttamassa tätä, toteaa Joonas Suominen Pop-up Turku -hankkeen puolesta.

Warm Up Ruisrockin ohjelma tulee olemaan päiväpainoitteista ja ohjelmaa järjestetään torstaina ja perjantaina noin kello 12-18 ja lauantaina kello 10-15. Perjantai-päivän paneelikeskustelut streemataan Ylelle ja ne ovat katsottavissa myös jälkikäteen Yle Areenasta.

Kolmipäiväinen kulttuuritapahtuma on saanut taakseen useita järjestäjiä. Mukana lämmittelemässä: Ruisrock / Pop-up Turku / Turun kaupungin nuorten palveluiden Turku Rock Academy / Turun Kaupunginteatteri / Länsi-Suomen Elokuvakomissio / Turun Musiikkijuhlat / Yle / Lähi-Tapiola Varsinais-Suomi.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

VTM-Datamove

VTM-Datamove

Atk-asennukset, atk-huolto, Atk-konsultointia, Atk-laitteet, varaosat, tarvikkeet, Atk-ohjelmistoja, sovelluksia, Atk-palveluja, Atk-verkkojärjestelmät ja ylläpito, Ict-Palvelut

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Hotel Seaport

Matkustajasatama Toinen Poikkikatu 4, Turku

www.hotelseaport.fi

Kokoustilat:Aulakabinetti 12 hlö, kapasiteetti 14 hlö diplomaatti. Tulli ja Konttorikabinetit, kumpaankin tilaan max 10 hlö, tilassa 8-10 hlön ryhmätyöpöytä. Conferens 1+2, max 45 hlöä/tila, kapasiteetti 18 hlö U-muoto, 45 hlö luokkamuoto, 60 hlö teatterimuoto. Kaikissa kokoustiloissa piirtoheitin, fläppitaulu, valkokangas ja datatykki. Conferens-tilassa lisäksi dvd-äänentoistolaitteet, puhelin.

Lue uusin näköislehtemme

04/2020Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 16.04.2020


Seuraa meitä somessa