Julkaistu 08.09.2016 1          

Yrittäjyyden uudistaja -palkinto osuuskunta Dropille

Varsinais-Suomen Yrittäjät palkitsi Turun ammattikorkeakoulun opiskelijoiden osuuskunta Dropin 1000 euron arvoisella Yrittäjyyden uudistaja -palkinnolla. Dropin ensimmäinen toimintavuosi ansaitsee palkintoraadin mukaan tunnustuksen kehittävästä otteesta ja yrittäjämäisestä asenteesta.

Varsinais-Suomen Yrittäjien luovuttama Turun ammattikorkeakoulun Yrittäjyyden uudistaja -palkinto jaettiin Turun ammattikorkeakoulun avajaisissa torstaina 8. syyskuuta. Laatuaan ensimmäinen palkinto on suuruudeltaan 1000 euroa.

Syksyllä 2015 perustettu osuuskunta Droppi toimii Turun AMK:n BisnesAkatemian alaisuudessa ja on toinen sen ensimmäisistä osuuskunnista. Droppiin kuuluu 12 tiimiyrittäjää, jotka opiskelevat liiketaloutta.

- Turun ammattikorkeakoulussa yrittäjyys ja yrittäjämäinen asenne on otettu vahvasti mukaan opetukseen. Osuuskunta Droppi on hieno esimerkki siitä, miten tämän työ tuottaa tulosta. Varsinais-Suomen Yrittäjät haluaa olla vuosittaisella palkinnolla kannustamassa työn jatkumiseen. Turun ammattikorkeakoulu on Varsinais-Suomen Yrittäjien merkittävä kumppani, toimitusjohtaja Hanna Munter kertoo.

Yrittäjyyden uudistaja -palkinnon saajan tulee olla Turun ammattikorkeakoulun henkilökuntaan kuuluva henkilö, opiskelija tai ryhmä. Tavoitteena on jakaa palkinto vuosittain.

Palkintoraatiin kuuluivat Hanna Munterin lisäksi yrittäjyyskasvatusverkosto YES Varsinais-Suomen aluepäällikkö Johanna Vainio, Turun AMK:n rehtori Vesa Taatila ja koulutus- ja tutkimuspäällikkö Jaana Kallio-Gerlander.

Palkintoraati nosti esiin erityisesti Dropin järjestämät ja kehittämät tammikuussa 2016 pidetyt RekryIT-messut, jotka yhdistivät ICT-alan osaajia ja yrityksiä. Paikalla oli 22 näytteilleasettajaa ja kävijöitä ennakkoilmoittautui 300. Messut järjestetään positiivisen palautteen innoittaminen uudelleen syksyllä 2016.

- Droppi on alusta asti kehittänyt omaa toimintaansa innolla ja oman brändin luominen on sen toiminnassa vahvasti mukana. Droppi on ottanut tarmokkaan asenteen niin osuuskunnan oman kuin BisnesAkatemiankin toiminnan kehittämiseksi, Johanna Vainio perustelee.


Kommentit

ex-kauppias 09.09.2016 klo 00:09

Ihan liian harvoin korkeakouluista tulee ihmisä jotka haluavat yrittää jotain. Tämä on oikein tervetullutta toimintaa !


Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

J&T Pajunen

J&T Pajunen

Kuljetusliikenne, Kuljetuspalveluja

Kokouspalvelut

Kultaranta Resort Oy

Särkänsalmentie 178, Naantali

www.kultarantaresort.fi

Kokoukset, yritystilaisuudet, juhlat, aktiviteetit, majoitus. Kaikki samasta paikasta isommallekin ryhmälle.

Lue uusin näköislehtemme

06-07/2021Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 17.06.2021


Seuraa meitä somessa