Julkaistu 21.10.2016 0          

Polar panostaa kuntosaliyrittäjiin kumppaninaan Pappila Penkkala Group

Sykemittareistaan tunnettu Polar on luonut uutta kasvua suuntautumisellaan kokonaisvaltaiseksi kuntoilualan softataloksi. Kuntosaliyrittäjille räätälöityä hallintajärjestelmää kehitetään yhdessä yrityspalvelutalo PPG:n kanssa.

Kuluttajille suunnattujen sykemittareiden pioneerina tunnettu suomalainen Polar on panostanut laadukkaan laitevalmistajan brändinsä lisäksi kehittämään entistä monipuolisempaa palvelukokonaisuutta kuntoilijoille. Uudistuva yhtiö on kuunnellut tuotekehityksessään tarkasti myös kuntoilualan ammattilaisten tarpeita. Club Management by Polar -palvelu on edistynyt ohjelmisto kuntosaliyrittäjille ja Personal trainereille.

Yrittäjä voi hoitaa esimerkiksi asiakasrekisteriään ja henkilöstösuunnitteluaan kätevästi yhden verkkopohjaisen palvelun sisällä. Polar on valinnut hallintajärjestelmäänsä yhteistyökumppaniksi turkulaisen Pappila Penkkala Groupin laskutuspalvelun.

– Osa strategiaamme on luoda yhteistyötä laadukkaiden kotimaisten kumppanien kanssa. Polar on maailmalla yksi tunnetuimmista suomalaisista brändeistä, joten yhteistyö on meille kunnia ja suuri mahdollisuus, Pappila Penkkala Groupin toimitusjohtaja Matias Mäenpää sanoo.

Club Management by Polar -hallintajärjestelmästä on nyt rajapintayhteys PPG:n palveluihin. Rajapinnan avulla kuntosaliyrittäjä voi automatisoida laskutukseen liittyviä prosessejaan kustannustehokkaaksi ja toimivaksi kokonaisuudeksi.

– Kuntosaliyrittäjät tekevät edelleen toimiston puolella monta asiaa manuaalisesti. Polarin palvelun avulla toimialalle tuodaan olennaiset palvelut automaation kautta helpottamaan kunkin yrityksen arkisia rutiineja ja yrittäjän elämää, toteaa asiakkuuspäällikkö Tero Salminen, joka vastaa PPG:n yhteistyön ja kumppanuuden kehittämisestä Polarin kanssa.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

L&S Tilipalvelu Oy

L&S Tilipalvelu Oy

Kirjanpitotoimistoja, Palkanlaskentapalveluja, Tilitoimistoja

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Turun Messukeskus

Messukentänkatu 9-13, Turku

www.turunmessukeskus.fi

KP 20-3000, R, A 200-700

Lue uusin näköislehtemme

05/2019Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 16.05.2019


Seuraa meitä somessa