Julkaistu 04.03.2017 0          

Suomen Laiturikauppa Oy investoi Vehmaalle

Mietoisissa sijaitseva Suomen Laiturikauppa Oy on panostanut laitureiden valmistuksen ja raaka‐aineiden kotimaisuusasteeseen. Aikaisemmin Virossa valmistetut betoniponttonilaiturit tehdään nykyään yrityksen vastikään hankituissa tehdastiloissa Vehmaalla.

ELY‐keskuksen maaseuturahoituksen avustuksella yritys investoi omaan tehdashalliin sekä betonimuotteihin. Myös muoviponttonilaitureiden ponttonit ovat kotimaista tuotantoa. Laitureissa käytettävä betoni valmistetaan Varsinais‐Suomessa ja puutavara on aina suomalaista.

- Massiivibetonilaitureiden siirto omaan valmistukseen oli ennen kaikkea arvovalinta: halusimme investoida suomalaiseen laatuun ja osaamiseen, kertoo Suomen Laiturikaupan yrittäjä Ville Valtanen.

- Haluamme tarjota asiakkaillemme laadukkaan, kestävän ja vastuullisesti tuotetun laituriratkaisun, ja tällöin materiaaleista ja työtavoista ei voi tinkiä, jatkaa Valtanen.

Mietoisiin Kustavintien varren toimitiloihin jää Suomen Laiturikaupan myymälä ja esittelypiha. Tuotteet ovat nähtävissä myös Taivassalon kelluvassa laiturinäyttelyssä, jossa pidetään avajaiset 22.4.2017.

Omistuspohjaa laajennettiin vuoden alussa, kun toiseksi osakkaaksi tuli Sakari Aarnio. Betoniponttonilaitureiden valmistukseen on palkattu lisää henkilökuntaa Vinkkilän tehtaalle. Jälleenmyyjäverkostoa yritys kasvattaa harkiten ympäri Suomen.


-->

Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

J&T Pajunen

J&T Pajunen

Kuljetusliikenne, Kuljetuspalveluja

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

M Kitchen & Cafe

Itäinen Rantakatu 4-6, Turku

http://mbakery.fi/mkitchencafe/

M Kitchen & Cafe on ainutlaatuinen ravintola, kahvila, kokous- ja juhlatila sekä viikonlopun the brunssipaikka Turun jokirannassa museo Aboa Vetus & Ars Novan tiloissa. Ravintolamme sijaitsee turkulaisen museon Aboa Vetus & Ars Novan aulatilassa, jossa moderni ilmeemme yhdistyy historialliseen rakennukseen ja vanhan Turun raunioihin. Ravintolatilaamme kuuluu lisäksi kesäaikana käytettävissä oleva sisäpihan terassialue, jollaista toista et kaupungista löydä. Ravintolamme tarjoilee lounasta arkisin klo 11-14 ja olemme auki joka päivä klo 11-19. Viikonloppuisin löydät meiltä erittäin suositut brunssimme klo 11-15 lauantaina ja sunnuntaina. Ravintolatilassamme on mahdollista järjestää yksityistilaisuuksia aukioloaikojen ulkopuolella. Aamutilaisuudet ennen klo 11 ovat suosittuja ja ravintolamme on myös suosittu paikka varata iltakäyttöön esimerkiksi karonkajuhlaan tai häätilaisuutta varten. Ravintolatilan lisäksi saman katon alta löytyy myös kaksi kokoustilaa, Factory ja Biljardisali, joissa pystyt toteuttamaan erilaiset kokoukset, perhejuhlat ja -tilaisuudet sekä konferenssit aamusta iltaan. Biljardisali on intiimi tila maksimissaan 22 henkilölle ja Factory on puolestaan monitoimitila noin 40 henkilölle, jossa on järjestetty kokouksien lisäksi perhejuhlia.

Lue uusin näköislehtemme

12/2018Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 13.12.2018


Seuraa meitä somessa