Julkaistu 04.03.2017 0          

Suomen Laiturikauppa Oy investoi Vehmaalle

Mietoisissa sijaitseva Suomen Laiturikauppa Oy on panostanut laitureiden valmistuksen ja raaka‐aineiden kotimaisuusasteeseen. Aikaisemmin Virossa valmistetut betoniponttonilaiturit tehdään nykyään yrityksen vastikään hankituissa tehdastiloissa Vehmaalla.

ELY‐keskuksen maaseuturahoituksen avustuksella yritys investoi omaan tehdashalliin sekä betonimuotteihin. Myös muoviponttonilaitureiden ponttonit ovat kotimaista tuotantoa. Laitureissa käytettävä betoni valmistetaan Varsinais‐Suomessa ja puutavara on aina suomalaista.

- Massiivibetonilaitureiden siirto omaan valmistukseen oli ennen kaikkea arvovalinta: halusimme investoida suomalaiseen laatuun ja osaamiseen, kertoo Suomen Laiturikaupan yrittäjä Ville Valtanen.

- Haluamme tarjota asiakkaillemme laadukkaan, kestävän ja vastuullisesti tuotetun laituriratkaisun, ja tällöin materiaaleista ja työtavoista ei voi tinkiä, jatkaa Valtanen.

Mietoisiin Kustavintien varren toimitiloihin jää Suomen Laiturikaupan myymälä ja esittelypiha. Tuotteet ovat nähtävissä myös Taivassalon kelluvassa laiturinäyttelyssä, jossa pidetään avajaiset 22.4.2017.

Omistuspohjaa laajennettiin vuoden alussa, kun toiseksi osakkaaksi tuli Sakari Aarnio. Betoniponttonilaitureiden valmistukseen on palkattu lisää henkilökuntaa Vinkkilän tehtaalle. Jälleenmyyjäverkostoa yritys kasvattaa harkiten ympäri Suomen.


-->

Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

SelinSelin

SelinSelin

Coaching, Esimiesvalmennus, Konsultointi, Koulutuspalveluja, Laatujärjestelmät, Liikkeenjohdon konsultointi, Myyntivalmennus, Yrityspalveluja

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Kultaranta Resort Oy

Särkänsalmentie 178, Naantali

www.kultarantaresort.fi

Kokoukset, yritystilaisuudet, juhlat, aktiviteetit, majoitus. Kaikki samasta paikasta isommallekin ryhmälle.

Lue uusin näköislehtemme

10/2018Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 11.10.2018


Seuraa meitä somessa