Julkaistu 04.04.2017 0          

MBakeryn Hietala on Vuoden nuori yrittäjä 2017

Turkulainen Mikko Hietala on Varsinais-Suomen Vuoden nuori yrittäjä. Kuva: Pirkko Varjo.

Turkulainen Mikko Hietala on Varsinais-Suomen Vuoden nuori yrittäjä. Valtakunnallisen kisan voittaja paljastetaan toukokuussa Tampereella.

Vuonna 2012 perustetun leipomo-konditoria MBakeryn liikevaihto on kasvanut yrityksen perustamisesta lähtien ja M-brändin alla työskentelee nykyisin 42 työntekijää. Yrittäjä Mikko Hietala on 31-vuotias elintarviketekniikan insinööri ja leipuri-kondiittori.

- Tämä on hieno kunnia. Se, että palkinto tulee yrittäjiltä toiselle, tuntuu itse asiassa vielä paremmalta. Kiitos siis siitä. Yrittäjille, ja varsinkin nuorille yrittäjille, haluan sanoa, että uskokaa omaan tekemiseen, vaikka elämässä tulee huonojakin hetkiä, Mikko Hietala kommentoi ja kiittää myös työtovereitaan ja läheisiään.

Valinnan tehneen tuomariston mukaan Hietala on osoittanut sinnikkyyttä ja ennakkoluulottomuutta, sillä konditoria- ja leipomoala on erittäin kilpailtu ja matalakatteinen. Valinta julkistettiin Business Camp -tapahtumassa Turun Logomossa tiistaina 4. huhtikuuta.

- MBakery on alusta asti satsannut omiin, kilpailijoista erottuviin laadukkaisiin tuotteisiin. Mikko Hietalalla on intohimo kehittää alaansa ja hänellä on rohkeutta toteuttaa uusia ideoita, valinnan tehneen tuomariston puheenjohtaja Taija Kavalto perustelee.

MBakery on kerännyt mainetta myös valtakunnallisesti. Se valittiin MTV:n ohjelmassa Suomen parhaaksi leipomoksi vuonna 2015.

M-brändin alle kuuluvat nykyisin leipomon lisäksi vuonna 2013 Turun kauppahalliin avattu Piece of Cake -kahvila, vuonna 2015 Kauppakeskus Myllyyn Raisioon avattu Take the Cake – Mbakery Café -kahvila sekä syksyllä 2016 Turkuun Aboa Vetus & Ars Novan tiloihin avattu kahvila-ravintola M Kitchen & Cafe.

Suomen Yrittäjät ja Yksityisyrittäjäin Säätiö palkitsevat valtakunnallisen Vuoden nuori yrittäjä -kisan voittajan 12.5. Tampereella Get Together -tapahtumassa. Kilpailu jakautuu alueellisiin alkukilpailuihin sekä valtakunnalliseen loppukilpailuun, jossa palkintosumma on 30 000 euroa. Alueellisten alkukilpailujen voittajat saavat 1500 euron suuruisen palkinnon. Loppukilpailun finalisteiksi valitaan viisi parasta alueellista ehdokasta.

Mikko Hietalaa Varsinais-Suomen Vuoden nuori yrittäjä -kilpailuun ehdottivat Turun Yrittäjät.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

KT Selin Oy

KT Selin Oy

Konsultointipalveluja, Koulutuspalveluja, Liikkeenjohdon konsultointi

BLOGIT

Yrityskummit Varsinais-Suomi

Ota yhteyttä ajoissa

Yrityskummit Varsinais-Suomi

Yrityskummit Varsinais-Suomi

Kasvavia yrityksiä, onnellisia yrityskummeja

Yrityskummit Varsinais-Suomi

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Viking Line

PL 265, Turku

www.vikingline.fi

Amorella klo 08:45. Kokoustiloja 12 (10-180 hlöä), Auditorio 180 hlöä. Kokoustilojen kapasiteetti yht. n. 400 hlöä. Monitoimitila Panoraama messu- ja näyttelykäyttöön (max 200, istumapaikat 140) Useita ravintoloita, saunaosasto. Viking Grace klo 20:55. Kokoustiloja 11 (6-230 hlöä) Auditorio 230. Kokousosaston kokonaiskapasiteetti yht. n. 400 hlöä. Kuvaa ja ääntä on mahdollista välittää useaan kokoushuoneeseen ja Club Vogueen samanaikaisesti. Useita ravintoloita, Spa osasto. Ryhmille omaa erikoisohjelmaa – kysy lisätietoja.

Lue uusin näköislehtemme

06-08/2019Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 13.06.2019


06-08-liite/2019Kesäliite
to 13.06.2019


Seuraa meitä somessa