Julkaistu 17.05.2017 0          

Hyvää pöhinää Laitilassa

Vakka-Suomen yleinen tilanne kutkuttaa Laitilan Yrittäjien puheenjohtaja Jarno Helistölää.

- Tiedän, että autotehtaan tilanne on jo nyt tuonut töitä myös laitilalaisille yrityksille. Nyt alkaa olla tosin ongelma, mistä kaikille saadaan työvoimaa. Se on yrittäjien suurin lähitulevaisuuden haaste.

Helistölä on huolissaan myös siitä, että pystytäänkö positiivinen tilanne hyödyntämään täysimääräisesti.

- Kun tällaista hyvää pöhinää, osaavatko yrittäjät ottaa siitä kaiken irti?

Yhdistyksen toimintaakin viedään seudullisempaan suuntaan.

- Yksi tämän vuoden top-jutuista tulee olemaan paikallisyhdistysten seudullinen yhteistyö, jota Uudenkaupungin Yrittäjien Erkka Järperlä on ehdottanut. Luulen, että se kiinnostaa jäsenistöäkin, Helistölä sanoo.

Tarkoitus on järjestää yritysvierailuja ristiin yli kuntarajojen. Jarno Helistölä arvelee, että ensimmäinen vierailu saadaan järjestymään jo ennen kesää. Tulossa on myös seudullinen uusien jäsenten ilta.

Laitilan kaupungin kanssa jatketaan säännöllisiä palavereja.

- Ja varmaan jatketaan myös uuden kaupunginjohtajankin kanssa. Minulla on sellainen käsitys, että meille on tulossa hyvä kaupunginjohtaja, Helistölä arvelee.

Kuten monella muulla paikkakunnalla, Laitilassakin järjestetään tulevana kesänä runsaasti tapahtumia, joissa myös yrittäjien paikallisyhdistys on mukana. Yrittäjillä on päävastuu Hullun kukon päivän markkinoiden järjestämisessä vuosittain elokuun viimeisenä lauantaina.

Tapahtumaa mainostetaan perinteisesti Laitilan mökkiasukkaille.

- Laitilan keskustan liikkeet hyötyvät ainakin. Lisäksi on markkinameininkiä, jossa jäsenyrityksemme voivat olla esillä. Yrittäjät arpovat myös tuotekasseja, joissa on paikallisten yritysten tuotteita, kertoo Helistölä. -ap.

Lisää Vakka-Suomen yritysuutisia löytyy tällä viikolla ilmestyvän Varsinais-Suomen Yrittäjä -lehden paikallisteemasta.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

FresCo Ravintolat Oy - Korkki

Linnankatu 43, Turku

www.frescoravintolat.fi

R 75, KP 5-24 (75). Kokouspalvelu: videoneuvottelulaitteet, AV-laitteet. Juhlapalvelu. Lounas arkisin klo 10:45-13:30. Tervetuloa tutustumaan uuteen ravintolaamme! Lue verkkosivuiltamme lisää toiminnastamme ja tutustu myös Raumalla sijaitseviin toimipaikkoihimme, www. frescoravintolat.fi

Lue uusin näköislehtemme

01-02/2019Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 07.02.2019


Seuraa meitä somessa