Julkaistu 24.05.2017 0          

Fingerpori Emma Teatterissa

Sarjakuvista tuttu hulvattomien hahmojen ja väärinymmärrettyjen sanaleikkien valtakunta herää tänä kesänä henkiin kesäteatterikomediana Emma Teatterin lavalla.

Fingerporin idylli järkkyy, kun sitä uhkaa kuntaliitos – Turkuun. Kaupunki saa viikon aikaa osoittaa hallitukselle itsenäisen olemassaolonsa edellytykset. Onneksi Fingerporista löytyy luovaa ratkaisutaitoa ja kaupunginjohtaja Homelius masinoi Heimon Vesan toteuttamaan brändidokumentin, joka todistaa Fingerporin kulttuuriperinnön ainutlaatuisuuden. Talkoisiin kutsutaan sarjakuvasta tuttuja hahmoja Rivo-Riitasta Pahani Julmuun ja Krapula-Päivistä Mustanaamioon. Näissä ja lukuisissa muissa rooleissa esiintyvät näyttämötähdet Miska Kaukonen, Tom Petäjä, Pertti Sveholm, Linda Wiklund. Komedian ohjaa Pentti Kotkaniemi.

Pertti Jarlan piirtämä Fingerpori-sarjakuva alkoi ilmestyä Helsingin Sanomissa 10 vuotta sitten. Se on ehtinyt kerätä melkoisen fanijoukon, joka ylläpitää esimerkiksi Fingerporin ystävät sekä Fingerporin ymmärtäjät -fanisivuja Facebookissa. Tänä kesänä Naantalissa nähtävä näytelmä on kantaesitys, jonka on kirjoittanut Pertti Jarlan sarjakuvateosten pohjalta Petja Lähde. Jarla luottaa siihen, että näyttämöllä nähdään laatukomediaa:

- Naantalin Fingerpori-näytelmän tekijät ja näyttelijäkaarti ovat sitä luokkaa, että odotukseni ovat hyvin korkealla. Parempi olla munaamatta.

Fingerpori on valmis esittelemään monille rakasta ja mittaamattoman arvokasta kulttuuriperintöään Emma Teatterin lavalla ensimmäisen kerran lauantaina 27.5.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Wellnesscenter Wilhelmina

Wellnesscenter Wilhelmina

Hierontaa, Hyvinvointipalvelu, Kauneushoitoloita, Ravintolisät, Ravintoneuvonta, Työhyvinvointipalveluja

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

BEST WESTERN Hotel Seaport

Matkustajasatama Toinen Poikkikatu 2, Turku

www.hotelseaport.fi

Kokoustilat:Aulakabinetti 12 hlö, kapasiteetti 14 hlö diplomaatti. Tulli ja Konttorikabinetit, kumpaankin tilaan max 10 hlö, tilassa 8-10 hlön ryhmätyöpöytä. Conferens 1+2, max 45 hlöä/tila, kapasiteetti 18 hlö U-muoto, 45 hlö luokkamuoto, 60 hlö teatterimuoto. Kaikissa kokoustiloissa piirtoheitin, fläppitaulu, valkokangas ja datatykki. Conferens-tilassa lisäksi dvd-äänentoistolaitteet, puhelin.

Lue uusin näköislehtemme

06-08/2018Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 14.06.2018


06-08-liite/2018Kesäliite
to 14.06.2018


Seuraa meitä somessa