Julkaistu 24.05.2017 0          

Fingerpori Emma Teatterissa

Sarjakuvista tuttu hulvattomien hahmojen ja väärinymmärrettyjen sanaleikkien valtakunta herää tänä kesänä henkiin kesäteatterikomediana Emma Teatterin lavalla.

Fingerporin idylli järkkyy, kun sitä uhkaa kuntaliitos – Turkuun. Kaupunki saa viikon aikaa osoittaa hallitukselle itsenäisen olemassaolonsa edellytykset. Onneksi Fingerporista löytyy luovaa ratkaisutaitoa ja kaupunginjohtaja Homelius masinoi Heimon Vesan toteuttamaan brändidokumentin, joka todistaa Fingerporin kulttuuriperinnön ainutlaatuisuuden. Talkoisiin kutsutaan sarjakuvasta tuttuja hahmoja Rivo-Riitasta Pahani Julmuun ja Krapula-Päivistä Mustanaamioon. Näissä ja lukuisissa muissa rooleissa esiintyvät näyttämötähdet Miska Kaukonen, Tom Petäjä, Pertti Sveholm, Linda Wiklund. Komedian ohjaa Pentti Kotkaniemi.

Pertti Jarlan piirtämä Fingerpori-sarjakuva alkoi ilmestyä Helsingin Sanomissa 10 vuotta sitten. Se on ehtinyt kerätä melkoisen fanijoukon, joka ylläpitää esimerkiksi Fingerporin ystävät sekä Fingerporin ymmärtäjät -fanisivuja Facebookissa. Tänä kesänä Naantalissa nähtävä näytelmä on kantaesitys, jonka on kirjoittanut Pertti Jarlan sarjakuvateosten pohjalta Petja Lähde. Jarla luottaa siihen, että näyttämöllä nähdään laatukomediaa:

- Naantalin Fingerpori-näytelmän tekijät ja näyttelijäkaarti ovat sitä luokkaa, että odotukseni ovat hyvin korkealla. Parempi olla munaamatta.

Fingerpori on valmis esittelemään monille rakasta ja mittaamattoman arvokasta kulttuuriperintöään Emma Teatterin lavalla ensimmäisen kerran lauantaina 27.5.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

JaMa-Power Oy

JaMa-Power Oy

Metsänharvennus, Metsänhoito

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Naantalin Kylpylä

Matkailijantie 2, Naantali

www.naantalispa.fi

Kokoukset, juhlat, näyttelyt, tyhy-päivät, majoitus- ja ravintolapalvelut, sauna- ja allasparatiisi, oheisohjelmat.

Lue uusin näköislehtemme

01-02/2018Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 08.02.2018


Seuraa meitä somessa