Julkaistu 24.05.2017 0          

Fingerpori Emma Teatterissa

Sarjakuvista tuttu hulvattomien hahmojen ja väärinymmärrettyjen sanaleikkien valtakunta herää tänä kesänä henkiin kesäteatterikomediana Emma Teatterin lavalla.

Fingerporin idylli järkkyy, kun sitä uhkaa kuntaliitos – Turkuun. Kaupunki saa viikon aikaa osoittaa hallitukselle itsenäisen olemassaolonsa edellytykset. Onneksi Fingerporista löytyy luovaa ratkaisutaitoa ja kaupunginjohtaja Homelius masinoi Heimon Vesan toteuttamaan brändidokumentin, joka todistaa Fingerporin kulttuuriperinnön ainutlaatuisuuden. Talkoisiin kutsutaan sarjakuvasta tuttuja hahmoja Rivo-Riitasta Pahani Julmuun ja Krapula-Päivistä Mustanaamioon. Näissä ja lukuisissa muissa rooleissa esiintyvät näyttämötähdet Miska Kaukonen, Tom Petäjä, Pertti Sveholm, Linda Wiklund. Komedian ohjaa Pentti Kotkaniemi.

Pertti Jarlan piirtämä Fingerpori-sarjakuva alkoi ilmestyä Helsingin Sanomissa 10 vuotta sitten. Se on ehtinyt kerätä melkoisen fanijoukon, joka ylläpitää esimerkiksi Fingerporin ystävät sekä Fingerporin ymmärtäjät -fanisivuja Facebookissa. Tänä kesänä Naantalissa nähtävä näytelmä on kantaesitys, jonka on kirjoittanut Pertti Jarlan sarjakuvateosten pohjalta Petja Lähde. Jarla luottaa siihen, että näyttämöllä nähdään laatukomediaa:

- Naantalin Fingerpori-näytelmän tekijät ja näyttelijäkaarti ovat sitä luokkaa, että odotukseni ovat hyvin korkealla. Parempi olla munaamatta.

Fingerpori on valmis esittelemään monille rakasta ja mittaamattoman arvokasta kulttuuriperintöään Emma Teatterin lavalla ensimmäisen kerran lauantaina 27.5.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

EER Service Oy

EER Service Oy

Jäänhoitokoneiden huolto, Trukkeja, Trukkien huolto

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Vanhalinna

Vanha Härkätie 111, Lieto

www.vanhalinna.fi

Viihtyisät ja monipuoliset kokous- ja juhlatilat Linnavuoren kartanomiljöössä - historiaa, kulttuuria ja luontoa lähellä. Oheisohjelmaksi opastettuja kierroksia niin museonäyttelyissä kuin ulkopoluilla. Tilausravintolapalvelut.

Lue uusin näköislehtemme

09/2017Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
ke 06.09.2017


Seuraa meitä somessa