Julkaistu 03.06.2017 0          

Kalle Euro Arkkitehtitoimistojen Liiton toiminnanjohtajaksi

Kalle Euro on nimitetty Arkkitehtitoimistojen Liitto ATL:n toiminnanjohtajaksi 1.6.2017 alkaen. Euro siirtyy tehtävään teknologia-startup Magic Add Oy:n viestinnästä ja rahoituksesta vastaavan osakkaan tehtävästä. Aiemmin Euro on toiminut muun muassa johtavana osakkaana vaikuttamisviestintätoimistossa Rud Pedersen Public Affairs Company Oy:ssä ja Turun kaupungin elinkeinojohtajana. Euron edeltäjä Vesa Juola jää eläkkeelle 1.6.2017. Juola on toiminut Arkkitehtitoimistojen liiton johdossa 20 vuotta.

- Vesa Juola on rakentanut arkkitehtitoimistojen liitosta alan tunnustetun ja merkittävän toimijan, tästä on seuraajan hyvä jatkaa. Kalle Eurosta liitto saa johtoonsa arkkitehtuurin merkityksen ymmärtävän, dynaamisen ja hyvin verkostoituneen yhteiskunnallisen vaikuttajan, sanoo hallituksen puheenjohtaja Jyrki Iso-Aho

- Arkkitehtuurin merkitys ihmisten jokapäiväisessä elämässä on suuri. Laadukas arkkitehtuuri luo uusia merkityksiä elinympäristöömme ja parantaa elämisen laatua. Arkkitehtiosaaminen on Suomelle merkittävä palveluvientimahdollisuus, jolla osaltaan rakennetaan ja vahvistetaan Suomen osaamisimagoa.

- Aloitan Arkkitehtitoimistojen liiton toiminnanjohtajan tehtävät erittäin motivoituneneena ja olen todella kiinnostunut tekemään yhteistyötä suomalaisten arkkitehtitoimistojen ja eri sidosryhmien kanssa, sanoo kesäkuussa työt aloittava Kalle Euro.

Arkkitehtitoimistojen Liitto ATL on vuonna 1988 perustettu alan edunvalvontajärjestö, jonka tarkoituksena on rakentamisen ja ympäristön laadun parantaminen arkkitehtipalveluja kehittämällä. Liitolla on yli 240 jäsenyritystä, joissa henkilöstöä on yhteensä yli 2100.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

FresCo Ravintolat Oy - Korkki

Linnankatu 43, Turku

www.frescoravintolat.fi

R 75, KP 5-24 (75). Kokouspalvelu: videoneuvottelulaitteet, AV-laitteet. Juhlapalvelu. Lounas arkisin klo 10:45-13:30. Tervetuloa tutustumaan uuteen ravintolaamme! Lue verkkosivuiltamme lisää toiminnastamme ja tutustu myös Raumalla sijaitseviin toimipaikkoihimme, www. frescoravintolat.fi

Lue uusin näköislehtemme

10/2017Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
ke 11.10.2017


Seuraa meitä somessa