Julkaistu 07.06.2017 0          
NIMITYKSET

Jouni Arolainen Carrotin toimitusjohtajaksi

Henkilöstövuokrausyhtiö Carrot konsernin uudeksi toimitusjohtajaksi on nimitetty Jouni Arolainen (49 v.). Arolainen on aikaisemmin luotsannut toimitusjohtajana teollisuuden pakkaus- ja logistiikkapalveluihin keskittynyttä Vindeaa.

Osana uudistuksia Carrotissa on tehty myös omistusjärjestelyjä. Yhtiön perustaja ja entinen toimitusjohtaja Jukka Hiltunen lunasti jo tammikuussa 2017 yhtiön koko osakekannan muilta sijoittajilta. Tänään tehdyn osakekaupan myötä Hiltunen ja Arolainen ovat tasavertaisia yhtiökumppaneita ja omistavat konsernin koko osakekannan. Jukka Hiltunen jatkaa yhtiön hallituksen puheenjohtajana, avustaa Arolaista toimitusjohtajan tehtävien haltuun ottamisessa sekä jatkaa aktiivista työtä yhtiön kehittämiseksi. Yhtiön hallitus tulee täydentymään lähiaikoina myös uusilla yhtiön ulkopuolisilla hallituksen jäsenillä.

Carrot on perustettu 1998 perustettu yritys, jonka palveluihin kuuluvat henkilöstövuokraus-, rekrytointi- ja ulkoistamispalvelut. Carrot työllistää päivittäin yli 1000 työntekijää asiakasyrityksissään. Liikevaihdon arvioidaan olevan vuonna 2017 noin 25 miljoonaa euroa.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Ravintola Prego

Uimahallintie 2, Kaarina

www.ravintolaprego.fi

KP 30 + 20, R 80, myös catering palvelut.

Lue uusin näköislehtemme

12/2017Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 14.12.2017


Seuraa meitä somessa