Julkaistu 19.06.2017 0          

Remeo vahvistaa toimintaansa Turun alueella

Remeo on 31.5.2017 allekirjoitetulla sopimuksella ostanut Turun talousalueella toimivan kiinteistöhuolto M. Valkaman saniteettipalveluiden liiketoiminnan.

Kaupan myötä Remeolle siirtyy kiinteistöhuolto M. Valkama -yhtiön saniteettikalusto, yhteensä 387 keräilyvälinettä ja kaksi autoa sekä saniteettipalveluihin liittyvät sopimukset. M. Valkaman muu liiketoiminta jatkuu ennallaan, yhtiön omissa nimissä.

- Remeo on jo pitkään tarjonnut Varsinais-Suomen alueen yrityksille, kotitalouksille sekä kunnalle jätehuollon keräys- ja kuljetuspalveluita. Perheomisteisen kiinteistöhuolto M. Valkaman toiminta on vankalla pohjalla ja yrityksellä on hyvä maine asiakkaiden keskuudessa. Kaupan avulla paikallinen palveluvalikoimamme laajenee ja monipuolistuu erityisesti tapahtumien ympäristöhuollon osalta, toteaa Remeon Länsi-Suomen aluejohtaja Pasi Hurme.

- Aikaisempi yhteistyömme Remeon kanssa on ollut helppoa ja perustunut kumppanuuteen. Siksi koenkin Remeon olevan luonteva saniteettipalveluidemme toiminnan jatkaja ja kehittäjä, tiivistää Kiinteistöhuolto M. Valkaman toimitusjohtaja Markku Valkama.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Muuritutkimus Uotila Ky

Muuritutkimus Uotila Ky

3D suunnittelua, Arkeologiset tutkimukset, Laserkeilaus, Vanhojen muurattujen rakennusten korjaaminen

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Bowler

Yliopistonkatu 29, Turku

www.bowler.fi

Ota yhteyttä, 0400-345620 tai myynti@bowler.fi. Katso lisää palveluistamme www.bowler.fi. Hohtokeilaus, minicurling, escaperoom, pingis, saunaosasto, kokouspalvelut, yritystilaisuudet ja monipuoliset ravintolapalvelut.

Lue uusin näköislehtemme

01-02/2018Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 08.02.2018


Seuraa meitä somessa