Julkaistu 11.09.2017 0          

Salolainen Hotel Fjalar täyttää 20 vuotta

Hotel Fjalar on majoittanut salolaisia liike- ja vapaa-ajan matkailijoita vuodesta 1997 ja juhlii 20-vuotissynttäreitä syyskuun lopussa. Lauantaina 30.9. hotellilla järjestetään synttäribrunssi, jonka osallistujat pääsevät tutustumaan Hotel Fjalariin hauskan rastitehtävän johdattelemana.

Hotel Fjalar syntyi Nokian ja Salon mobiilinousun aikaan.

- 90-luvulla Isäni aavisti Nokian tuovan kohta runsaasti liikematkailua ja kannusti minut hotellialalle. Entinen Fjalar Nordellin kotitalo valikoitui tulevaksi hotelliksi sijaintinsa ja kokonsa ansiosta. Nuorena tehty harppaus yrittäjäksi on kannattanut ja nyt onkin hienoa juhlia yrityksen 20-vuotista uraa, yrittäjä Tina Kesälä kertoo.

Hotel Fjalar on toiminut salolaisten yritysten luottokumppanina, mutta kasvava vapaa-ajanmatkailu on jo pitkään näkynyt hotellin asiakaskunnassa. Hotelli on myös suosittu juhlamajoittaja, halutessaan koko hotellin voi varata omien vieraiden käyttöön.

- Ensi kertaa majoittuvat asiakkaamme yllättyvät usein iloisesti hotellin kodikkuudesta. Saamme asiakkailtamme paljon kehuja myös henkilökohtaisesta asiakaspalvelusta, Seppälä kertoo.

Hotel Fjalarin rakennus on jo itsessään historiallinen ja kiinnostava, sen on v. 1974 Kotitalokseen rakennuttanut Saloran toisena perustajana tunnettu Fjalar Nordell. Rakennusta on sittemmin laajennettu ja sen majoituskapasiteetti on kaikkiaan 19 huonetta. Vieraita palvelee myös saunaosasto uima-altaineen.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Master Promo Suomi Oy

Master Promo Suomi Oy

Esitetelineet, Mainostaulut, Messut, Promootiopalvelut

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Tammiluodon Viinitila

Lemlahti Parainen, Parainen

www.tammiluoto.fi

KP 50-120, R, S.

Lue uusin näköislehtemme

06-08/2018Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 14.06.2018


06-08-liite/2018Kesäliite
to 14.06.2018


Seuraa meitä somessa