Julkaistu 13.09.2017 0          

Vesa Virtanen Poistoan toimitusjohtajaksi

Poistoa Oy:n uusi toimitusjohtaja Vesa Virtanen ja yrityksen perustaja ja omistajayrittäjä Niina Kesti.

Vesa Virtanen on Poistoa Oy:n uusi toimitusjohtaja. Virtanen on tehnyt 30 vuoden uran kiinteistöalalla. Poistoa Oy:n palvelukseen Virtanen siirtyi kansainvälisen monialayrityksen aluejohtajan tehtävistä.

- Pitkä ura johtavassa alan yrityksessä on ollut monipuolinen näköalapaikka koko kiinteistöbisnekseen. Uusi työ avaa hienon mahdollisuuden hyödyntää laaja-alaista osaamista sekä toteuttaa Niina Kestin kanssa yhdessä yrityksen kehitys seuraavalle tasolle, kertoo Virtanen.

Niina Kesti on Poistoa Oy:n perustaja ja omistajayrittäjä. Kesti on noin neljässä vuodessa johtanut Poistoa Oy:n alan edelläkävijäksi. Yrityksen kasvu on ollut nopeaa, työntekijöitä on noin sata ja liikevaihto edellisellä tilikaudella oli noin kaksi ja puoli miljoonaa euroa.

Poistoa Oy:n asiakkaina on muun muassa taloyhtiöitä, yrityksiä, kuntia ja kaupunkeja sekä rakennusliikkeitä. Erityisosaaminen on yrityksen tärkeä kilpailutekijä: Poistoa on Suomen ensimmäinen homesiivouksiin erikoistunut yritys.

- Nyt on aika tehostaa ja laajentaa sekä uudistaa toimintamalleja. Tärkeimmät asiat kuitenkin ovat ja pysyvät. Panostamme edelleen palvelun laatuun sekä asiakas- ja työntekijätyytyväisyyteen, Kesti korostaa.

- Tulevaisuus on ainoastaan meistä kiinni, sillä päätökset tehdään täällä. Poistoa Oy:llä on loistava mahdollisuus kasvaa edelleen nopeasti ja saavuttaa merkittävä markkina-asema, sanoo toimitusjohtaja Virtanen.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Wellnesscenter Wilhelmina

Wellnesscenter Wilhelmina

Hierontaa, Hyvinvointipalvelu, Kauneushoitoloita, Ravintolisät, Ravintoneuvonta, Työhyvinvointipalveluja

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Tammiluodon Viinitila

Lemlahti Parainen, Parainen

www.tammiluoto.fi

KP 50-120, R, S.

Lue uusin näköislehtemme

06-08/2018Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 14.06.2018


06-08-liite/2018Kesäliite
to 14.06.2018


Seuraa meitä somessa