Julkaistu 13.09.2017 0          

Vesa Virtanen Poistoan toimitusjohtajaksi

Poistoa Oy:n uusi toimitusjohtaja Vesa Virtanen ja yrityksen perustaja ja omistajayrittäjä Niina Kesti.

Vesa Virtanen on Poistoa Oy:n uusi toimitusjohtaja. Virtanen on tehnyt 30 vuoden uran kiinteistöalalla. Poistoa Oy:n palvelukseen Virtanen siirtyi kansainvälisen monialayrityksen aluejohtajan tehtävistä.

- Pitkä ura johtavassa alan yrityksessä on ollut monipuolinen näköalapaikka koko kiinteistöbisnekseen. Uusi työ avaa hienon mahdollisuuden hyödyntää laaja-alaista osaamista sekä toteuttaa Niina Kestin kanssa yhdessä yrityksen kehitys seuraavalle tasolle, kertoo Virtanen.

Niina Kesti on Poistoa Oy:n perustaja ja omistajayrittäjä. Kesti on noin neljässä vuodessa johtanut Poistoa Oy:n alan edelläkävijäksi. Yrityksen kasvu on ollut nopeaa, työntekijöitä on noin sata ja liikevaihto edellisellä tilikaudella oli noin kaksi ja puoli miljoonaa euroa.

Poistoa Oy:n asiakkaina on muun muassa taloyhtiöitä, yrityksiä, kuntia ja kaupunkeja sekä rakennusliikkeitä. Erityisosaaminen on yrityksen tärkeä kilpailutekijä: Poistoa on Suomen ensimmäinen homesiivouksiin erikoistunut yritys.

- Nyt on aika tehostaa ja laajentaa sekä uudistaa toimintamalleja. Tärkeimmät asiat kuitenkin ovat ja pysyvät. Panostamme edelleen palvelun laatuun sekä asiakas- ja työntekijätyytyväisyyteen, Kesti korostaa.

- Tulevaisuus on ainoastaan meistä kiinni, sillä päätökset tehdään täällä. Poistoa Oy:llä on loistava mahdollisuus kasvaa edelleen nopeasti ja saavuttaa merkittävä markkina-asema, sanoo toimitusjohtaja Virtanen.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

TMK Teollisuuden Mittaus- ja Kalibrointipalvelu Oy

TMK Teollisuuden Mittaus- ja Kalibrointipalvelu Oy

Kalibrointipalvelut, Mittauspalveluja, Optisten tuotteiden valmistus, Tietokoneiden valmistus

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

FresCo Ravintolat Oy - Korkki

Linnankatu 43, Turku

www.frescoravintolat.fi

R 75, KP 5-24 (75). Kokouspalvelu: videoneuvottelulaitteet, AV-laitteet. Juhlapalvelu. Lounas arkisin klo 10:45-13:30. Tervetuloa tutustumaan uuteen ravintolaamme! Lue verkkosivuiltamme lisää toiminnastamme ja tutustu myös Raumalla sijaitseviin toimipaikkoihimme, www. frescoravintolat.fi

Lue uusin näköislehtemme

01-02/2018Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 08.02.2018


Seuraa meitä somessa