Julkaistu 15.09.2017 0          
NIMITYKSET

Mikko Mattila Helkama Bican toimitusjohtajaksi

Helkama Bica Oy on nimittänyt Mikko Mattilan uudeksi toimitusjohtajaksi. Hän siirtyy tehtävään kasvuyhtiö Robit Oyj:stä, jossa hän toimi Americas-alueen vetäjänä ja johtoryhmän jäsenenä.

Diplomi-insinööri, eMBA Mikko Mattila aloitti syyskuun alussa toimitusjohtajana laivanrakennusteollisuudelle kaapeleja kehittävässä ja valmistavassa Helkama Bicassa. Hän seuraa tehtävässään Timo Vesalaa, joka jatkaa yhtiössä neuvonantajana, kunnes jää eläkkeelle huhtikuussa 2018

- Helkama Bica on merialalla tunnettu ja arvostettu toimija. Tavoitteenamme on entisestään vahvistaa yrityksen kansainvälistä tunnettuutta ja vauhdittaa myyntiä, Mattila linjaa.

Helkama Bican asiakkaisiin kuuluu muun muassa Meyer Neptun GmbH. Helkama Bica vastaa kaapelitoimituksista Meyerin Turun telakalle vuosina 2017–2021. Sopimuksen kokonaisarvo on noin 20 miljoonaa euroa.

Helkama Bican tehtaat sijaitsevat Kaarinassa ja Hangossa, ja yritys työllistää 135 henkilöä. Lisäksi Helkamalla on Shanghaissa tytäryhtiö, joka valmistaa ja myy kaapeleita Aasian markkinoille laivanrakennusteollisuuteen. Tytäryhtiön palveluksessa on 65 henkilöä. Helkama Bica on suomalainen perheyritys ja osa Helkama Emotor -konsernia, jonka toisena toimialana ovat polkupyörien valmistus, maahantuonti ja vähittäismyynti.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Mediatoimisto Laulava Ovipumppu

Mediatoimisto Laulava Ovipumppu

Mediatoimistoja, Ulkomainontaa

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

FresCo Ravintolat Oy - Korkki

Linnankatu 43, Turku

www.frescoravintolat.fi

R 75, KP 5-24 (75). Kokouspalvelu: videoneuvottelulaitteet, AV-laitteet. Juhlapalvelu. Lounas arkisin klo 10:45-13:30. Tervetuloa tutustumaan uuteen ravintolaamme! Lue verkkosivuiltamme lisää toiminnastamme ja tutustu myös Raumalla sijaitseviin toimipaikkoihimme, www. frescoravintolat.fi

Lue uusin näköislehtemme

09/2018Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 06.09.2018


Seuraa meitä somessa