Julkaistu 14.11.2017 0          

Lippuarvonta: Toinen kerta toden sanoo Linnateatterissa

Varsinais-Suomen Yrittäjä -lehden 30-vuotisjuhlavuoden kunniaksi lippuarvonnat jatkuvat. Nyt on tarjolla kaksi kahden lipun pakettia Linnateatterin Domino-saliin Toinen kerta toden sanoo -esitykseen pe 24.11.2017 klo 19.00.

Suomen Komediateatterin uutuus, englantilaisen Derek Benfieldin romanttinen komedia tutustuttaa meidät Bernardiin ja Marioniin. He tapaavat sattumalta kahdenkymmenen vuoden jälkeen ja lähtevät kerimään auki kuluneita vuosia: ensitapaamistaan, ihastumistaan, kummankin tahoillaan solmimaa avioliittoa ja lapsiaan.

Taustalla risteilee kysymys siitä, miksi elämä vei aikanaan erilleen. Nyt, kun Bernard ja Marion tapaavat uudelleen, saattaa avautua ovi kohti yhteistä tulevaisuutta.

Satu Silvo ja Reidar Palmgren liikkuvat tästä hetkestä menneisiin vuosiin nasevan sanailun ja valloittavien hahmojen kautta. Marionin ja Bernardin, ihan tavallisten ihmisten, sydämet tuntuvat tutuilta kaikille, jotka joskus ovat olleet rakastuneita. Taidokkaat näyttelijät tekevät esityksessä myös kolme muuta roolia.

Esityksen kesto on noin 2 h 15 min sisältäen väliajan.

Lähetä siis viimeistään to 16.11.2017 klo 10.00 nimesi ja postiosoitteesi sähköpostilla osoitteeseen toimisto@y-lehti.fi otsikolla TOINEN KERTA.

Edellisessä arvonnassa Janette Turunen voitti liput Messias-näytelmään. Onneksi olkoon!

Mukavaa syksyn aikaa!

toivottaa Varsinais-Suomen Yrittäjä -lehden väki!


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Wellnesscenter Wilhelmina

Wellnesscenter Wilhelmina

Hierontaa, Hyvinvointipalvelu, Kauneushoitoloita, Ravintolisät, Ravintoneuvonta, Työhyvinvointipalveluja

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Juhliva

Fiskarsinkatu 7, Turku

Juhliva tarjoaa Turun alueen parhaat tilat juhliesi järjestämiseen. Saunat, juhlatilat, kokoustilat. Juhliva tarjoaa asiakkaille myös lisäpalveluja, tarjoamme juhlasi järjestämiseen kaluste vuokrausta, DJ-Palvelut, Sisustuspalvelu, Esiintyjät, Ohjelmat/Teemat, Kutsujen teko.

Lue uusin näköislehtemme

12/2018Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 13.12.2018


Seuraa meitä somessa