Julkaistu 14.11.2017 0          

Lippuarvonta: Toinen kerta toden sanoo Linnateatterissa

Varsinais-Suomen Yrittäjä -lehden 30-vuotisjuhlavuoden kunniaksi lippuarvonnat jatkuvat. Nyt on tarjolla kaksi kahden lipun pakettia Linnateatterin Domino-saliin Toinen kerta toden sanoo -esitykseen pe 24.11.2017 klo 19.00.

Suomen Komediateatterin uutuus, englantilaisen Derek Benfieldin romanttinen komedia tutustuttaa meidät Bernardiin ja Marioniin. He tapaavat sattumalta kahdenkymmenen vuoden jälkeen ja lähtevät kerimään auki kuluneita vuosia: ensitapaamistaan, ihastumistaan, kummankin tahoillaan solmimaa avioliittoa ja lapsiaan.

Taustalla risteilee kysymys siitä, miksi elämä vei aikanaan erilleen. Nyt, kun Bernard ja Marion tapaavat uudelleen, saattaa avautua ovi kohti yhteistä tulevaisuutta.

Satu Silvo ja Reidar Palmgren liikkuvat tästä hetkestä menneisiin vuosiin nasevan sanailun ja valloittavien hahmojen kautta. Marionin ja Bernardin, ihan tavallisten ihmisten, sydämet tuntuvat tutuilta kaikille, jotka joskus ovat olleet rakastuneita. Taidokkaat näyttelijät tekevät esityksessä myös kolme muuta roolia.

Esityksen kesto on noin 2 h 15 min sisältäen väliajan.

Lähetä siis viimeistään to 16.11.2017 klo 10.00 nimesi ja postiosoitteesi sähköpostilla osoitteeseen toimisto@y-lehti.fi otsikolla TOINEN KERTA.

Edellisessä arvonnassa Janette Turunen voitti liput Messias-näytelmään. Onneksi olkoon!

Mukavaa syksyn aikaa!

toivottaa Varsinais-Suomen Yrittäjä -lehden väki!


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Turun Timanttisahaus Oy

Turun Timanttisahaus Oy

Timanttiporaus, Timanttisahaus

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

FresCo Ravintolat Oy - Aitiopaikka

Valtion virastotalo, Itsenäisyydenaukio 2, Turku

www.frescoravintolat.fi

A 200-250, KP 2-50, R 300, S, terassi Aurajoelle, Maaherran edustustila 50 hengelle Aurajoki-näköaloin. Kokouspalvelu: videoneuvottelulaitteet 10, 20 ja 200 henkilölle, langaton verkko, äänentoistolaitteet, AV-laitteet, hää- ja juhlapalvelut, catering, näyttelytila aulassa, lounas arkisin klo 10:45-13:30. Tule paikan päälle tutustumaan. Lue verkkosivuiltamme lisää toiminnastamme ja tutustu myös Raumalla sijaitseviin toimipaikkoihimme, www.frescoravintolat.fi.

Lue uusin näköislehtemme

09/2018Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 06.09.2018


Seuraa meitä somessa