Julkaistu 21.11.2017 0          

Mathildedalin joulukylä akeaa 2.12.

Mathildedalin joulukylässä tunnelmoidaan joulukuussa. Avajaiset järjestetään lauantaina 2.12. Ohjelmassa on mm. keskieurooppalaiseen tapaan illalla järjestettävät joulumarkkinat, elävää musiikkia Kahvila Kyläkonttorissa, joulun makuja ja italialaisia herkkuja Kyläpanimon ja Kyläleipurin pikkujouluissa sekä Jaakko Selinin muotinäytös Mathildan Marinassa.

Tämän vuoden uutuus joulumarkkinoilla on joulupukinkammari entisessä Muuntajassa. Siellä lapset voivat käydä tervehtimässä pukkia ja kirjoittaa kirjeen tai lahjatoivelistan joulupukille. Joulumarkkinoiden teema on paikallisuus. Ruukkitehtaiden rouheat tehdashallit ja piha-alue täyttyvät laadukkaiden tuotteiden valmistajista ja paikalliset ruoka- ja käsitöiden tuottajat ovat hyvin edustettuina. Jouluksi valaistu kylä ja vanhat ruukinrakennukset pääsevät oikeuksiinsa hämärän laskeutuessa.

Joulukylässä on tänä jouluna myös uusia yrittäjiä. Ruukin kehräämön kanssa samaan rakennukseen ovat avanneet ovensa Ruukin kutomo, sekä Second chance -putiikki. Leena Muurin perustamassa Ruukin kutomossa kudotaan monenlaisia tuotteita sekä viereisessä liikkeessä kehrätystä alpakanvillasta että muista materiaaleista. Maija Nuppulan luotsaama Second Chance myy Suomessa valmistettuja, persoonallisia naisten-ja lastenvaatteita, asusteita sekä petivaatteita.

Joulukylässä tapahtuu myös avajaispäivän jälkeen. Ohjelmassa on mm. keikkoja, runoilta, jouluhartaus metsässä ja ruukkialueella, Klarinettikvartetti Claroksen argentiinalaista tangoa tarjoileva konsertti sekä uudenvuoden ilotulitus. Myös Mathildedalin tiernapojat yllättävät esiintymällä milloin missäkin.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Palotekninen Insinööritoimisto

Palotekninen Insinööritoimisto

Palotekninen konsultointi ja suunnittelu

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Ravintola Kåren

Hämeenkatu 22, Turku

www.karen.fi

KP 10-200, R. Juhlasali 200 hlö, Ruokasali 70 hlö, Argentinasali 60 hlö, Kabinetit 10 ja 12 hlöä. Langaton internetyhteys, dataprojektori, valkokangas juhlasalissa, äänentoistolaitteet.

Lue uusin näköislehtemme

12/2017Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 14.12.2017


Seuraa meitä somessa