Julkaistu 21.11.2017 0          

Mathildedalin joulukylä akeaa 2.12.

Mathildedalin joulukylässä tunnelmoidaan joulukuussa. Avajaiset järjestetään lauantaina 2.12. Ohjelmassa on mm. keskieurooppalaiseen tapaan illalla järjestettävät joulumarkkinat, elävää musiikkia Kahvila Kyläkonttorissa, joulun makuja ja italialaisia herkkuja Kyläpanimon ja Kyläleipurin pikkujouluissa sekä Jaakko Selinin muotinäytös Mathildan Marinassa.

Tämän vuoden uutuus joulumarkkinoilla on joulupukinkammari entisessä Muuntajassa. Siellä lapset voivat käydä tervehtimässä pukkia ja kirjoittaa kirjeen tai lahjatoivelistan joulupukille. Joulumarkkinoiden teema on paikallisuus. Ruukkitehtaiden rouheat tehdashallit ja piha-alue täyttyvät laadukkaiden tuotteiden valmistajista ja paikalliset ruoka- ja käsitöiden tuottajat ovat hyvin edustettuina. Jouluksi valaistu kylä ja vanhat ruukinrakennukset pääsevät oikeuksiinsa hämärän laskeutuessa.

Joulukylässä on tänä jouluna myös uusia yrittäjiä. Ruukin kehräämön kanssa samaan rakennukseen ovat avanneet ovensa Ruukin kutomo, sekä Second chance -putiikki. Leena Muurin perustamassa Ruukin kutomossa kudotaan monenlaisia tuotteita sekä viereisessä liikkeessä kehrätystä alpakanvillasta että muista materiaaleista. Maija Nuppulan luotsaama Second Chance myy Suomessa valmistettuja, persoonallisia naisten-ja lastenvaatteita, asusteita sekä petivaatteita.

Joulukylässä tapahtuu myös avajaispäivän jälkeen. Ohjelmassa on mm. keikkoja, runoilta, jouluhartaus metsässä ja ruukkialueella, Klarinettikvartetti Claroksen argentiinalaista tangoa tarjoileva konsertti sekä uudenvuoden ilotulitus. Myös Mathildedalin tiernapojat yllättävät esiintymällä milloin missäkin.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Viestintäharju Oy

Viestintäharju Oy

Internet-palveluja, Lehtiä, Viestintätoimistoja

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Pitopalvelu Kirsi Mattila

Liukolantie 124, Rusko

www.pitopalvelumattila.fi

KP max. 80, kaikki tilaisuudet.

Lue uusin näköislehtemme

06-08/2018Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 14.06.2018


06-08-liite/2018Kesäliite
to 14.06.2018


Seuraa meitä somessa