Julkaistu 07.12.2017 0          

Tonttujuoksussa liikkumalla hyvää

Turun Ydinkeskustayhdistys ry. kumppaneineen järjestää Tonttujuoksun 9.12. Turun keskustassa.

Tonttujuoksu on hyväntekeväisyystapahtuma ja sen osallistumismaksut menevät lyhentämättöminä Hope Ry:n joulukeräykseen. Kyseessä ei ole juoksukilpailu, vaan 3,4km pituisen matkan voi taittaa halutessaan vaikka kävellen tai tanssien. Tonttujuoksuun suositellaan osallistumaan joukkueina, mutta myös yksin on mahdollista osallistua.

Ilmoittautuminen on mahdollista www.joulunpolku.fi -sivulta löytyvästä linkistä, tai vielä lauantaina Hansakorttelin Kultatalon 2. kerroksen ilmoittautumispisteellä.

Tapahtuman tarkoituksena on levittää iloista joulumieltä Turun keskustaan ja samalla tuottaa iloa vähävaraisten perheiden lapsille.

Luvassa on myös muuta ohjelmaa, kuten tanssiesityksiä, musiikkia ja maskotteja. Tapahtumapäivän ohjelmat alkavat kello 11:00. Juoksuosuus alkaa kävelykadulla kello 14:15 Studio One hyvinvointivalmennuksen pitämällä alkulämmittelyllä. Tämän jälkeen jääkiekkolegenda Timo Nummelin lähettää tonttuilijat matkaan. Tonttujuoksun reitti päättyy Kauppatorin Joulutorille, missä lämmin glögi odottaa juoksijoita.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Servikal Oy

Servikal Oy

Mittalaitteiden kalibrointi ja huolto

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

FresCo Ravintolat Oy - Aitiopaikka

Valtion virastotalo, Itsenäisyydenaukio 2, Turku

www.frescoravintolat.fi

A 200-250, KP 2-50, R 300, S, terassi Aurajoelle, Maaherran edustustila 50 hengelle Aurajoki-näköaloin. Kokouspalvelu: videoneuvottelulaitteet 10, 20 ja 200 henkilölle, langaton verkko, äänentoistolaitteet, AV-laitteet, hää- ja juhlapalvelut, catering, näyttelytila aulassa, lounas arkisin klo 10:45-13:30. Tule paikan päälle tutustumaan. Lue verkkosivuiltamme lisää toiminnastamme ja tutustu myös Raumalla sijaitseviin toimipaikkoihimme, www.frescoravintolat.fi.

Lue uusin näköislehtemme

06-08/2018Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 14.06.2018


06-08-liite/2018Kesäliite
to 14.06.2018


Seuraa meitä somessa