Julkaistu 07.12.2017 0          

Tonttujuoksussa liikkumalla hyvää

Turun Ydinkeskustayhdistys ry. kumppaneineen järjestää Tonttujuoksun 9.12. Turun keskustassa.

Tonttujuoksu on hyväntekeväisyystapahtuma ja sen osallistumismaksut menevät lyhentämättöminä Hope Ry:n joulukeräykseen. Kyseessä ei ole juoksukilpailu, vaan 3,4km pituisen matkan voi taittaa halutessaan vaikka kävellen tai tanssien. Tonttujuoksuun suositellaan osallistumaan joukkueina, mutta myös yksin on mahdollista osallistua.

Ilmoittautuminen on mahdollista www.joulunpolku.fi -sivulta löytyvästä linkistä, tai vielä lauantaina Hansakorttelin Kultatalon 2. kerroksen ilmoittautumispisteellä.

Tapahtuman tarkoituksena on levittää iloista joulumieltä Turun keskustaan ja samalla tuottaa iloa vähävaraisten perheiden lapsille.

Luvassa on myös muuta ohjelmaa, kuten tanssiesityksiä, musiikkia ja maskotteja. Tapahtumapäivän ohjelmat alkavat kello 11:00. Juoksuosuus alkaa kävelykadulla kello 14:15 Studio One hyvinvointivalmennuksen pitämällä alkulämmittelyllä. Tämän jälkeen jääkiekkolegenda Timo Nummelin lähettää tonttuilijat matkaan. Tonttujuoksun reitti päättyy Kauppatorin Joulutorille, missä lämmin glögi odottaa juoksijoita.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Viikon luetuimmat uutiset

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

FresCo Ravintolat Oy - Korkki

Linnankatu 43, Turku

www.frescoravintolat.fi

R 75, KP 5-24 (75). Kokouspalvelu: videoneuvottelulaitteet, AV-laitteet. Juhlapalvelu. Lounas arkisin klo 10:45-13:30. Tervetuloa tutustumaan uuteen ravintolaamme! Lue verkkosivuiltamme lisää toiminnastamme ja tutustu myös Raumalla sijaitseviin toimipaikkoihimme, www. frescoravintolat.fi

Lue uusin näköislehtemme

09/2018Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 06.09.2018


Seuraa meitä somessa