Julkaistu 07.12.2017 0          

Tonttujuoksussa liikkumalla hyvää

Turun Ydinkeskustayhdistys ry. kumppaneineen järjestää Tonttujuoksun 9.12. Turun keskustassa.

Tonttujuoksu on hyväntekeväisyystapahtuma ja sen osallistumismaksut menevät lyhentämättöminä Hope Ry:n joulukeräykseen. Kyseessä ei ole juoksukilpailu, vaan 3,4km pituisen matkan voi taittaa halutessaan vaikka kävellen tai tanssien. Tonttujuoksuun suositellaan osallistumaan joukkueina, mutta myös yksin on mahdollista osallistua.

Ilmoittautuminen on mahdollista www.joulunpolku.fi -sivulta löytyvästä linkistä, tai vielä lauantaina Hansakorttelin Kultatalon 2. kerroksen ilmoittautumispisteellä.

Tapahtuman tarkoituksena on levittää iloista joulumieltä Turun keskustaan ja samalla tuottaa iloa vähävaraisten perheiden lapsille.

Luvassa on myös muuta ohjelmaa, kuten tanssiesityksiä, musiikkia ja maskotteja. Tapahtumapäivän ohjelmat alkavat kello 11:00. Juoksuosuus alkaa kävelykadulla kello 14:15 Studio One hyvinvointivalmennuksen pitämällä alkulämmittelyllä. Tämän jälkeen jääkiekkolegenda Timo Nummelin lähettää tonttuilijat matkaan. Tonttujuoksun reitti päättyy Kauppatorin Joulutorille, missä lämmin glögi odottaa juoksijoita.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Autovuokraamo Lempinen St1 Stålarminkatu

Autovuokraamo Lempinen St1 Stålarminkatu

Autojen pesut, Autojen puhdistuspalvelut, Autojen ruosteen estokäsittely, Autovuokrausta, Kahviloita

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Bowler

Yliopistonkatu 29, Turku

www.bowler.fi

Ota yhteyttä, 0400-345620 tai myynti@bowler.fi. Katso lisää palveluistamme www.bowler.fi. Hohtokeilaus, minicurling, escaperoom, pingis, saunaosasto, kokouspalvelut, yritystilaisuudet ja monipuoliset ravintolapalvelut.

Lue uusin näköislehtemme

12/2018Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 13.12.2018


Seuraa meitä somessa