Julkaistu 07.12.2017 0          

Tonttujuoksussa liikkumalla hyvää

Turun Ydinkeskustayhdistys ry. kumppaneineen järjestää Tonttujuoksun 9.12. Turun keskustassa.

Tonttujuoksu on hyväntekeväisyystapahtuma ja sen osallistumismaksut menevät lyhentämättöminä Hope Ry:n joulukeräykseen. Kyseessä ei ole juoksukilpailu, vaan 3,4km pituisen matkan voi taittaa halutessaan vaikka kävellen tai tanssien. Tonttujuoksuun suositellaan osallistumaan joukkueina, mutta myös yksin on mahdollista osallistua.

Ilmoittautuminen on mahdollista www.joulunpolku.fi -sivulta löytyvästä linkistä, tai vielä lauantaina Hansakorttelin Kultatalon 2. kerroksen ilmoittautumispisteellä.

Tapahtuman tarkoituksena on levittää iloista joulumieltä Turun keskustaan ja samalla tuottaa iloa vähävaraisten perheiden lapsille.

Luvassa on myös muuta ohjelmaa, kuten tanssiesityksiä, musiikkia ja maskotteja. Tapahtumapäivän ohjelmat alkavat kello 11:00. Juoksuosuus alkaa kävelykadulla kello 14:15 Studio One hyvinvointivalmennuksen pitämällä alkulämmittelyllä. Tämän jälkeen jääkiekkolegenda Timo Nummelin lähettää tonttuilijat matkaan. Tonttujuoksun reitti päättyy Kauppatorin Joulutorille, missä lämmin glögi odottaa juoksijoita.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Juhliva

Fiskarsinkatu 7, Turku

Juhliva tarjoaa Turun alueen parhaat tilat juhliesi järjestämiseen. Saunat, juhlatilat, kokoustilat. Juhliva tarjoaa asiakkaille myös lisäpalveluja, tarjoamme juhlasi järjestämiseen kaluste vuokrausta, DJ-Palvelut, Sisustuspalvelu, Esiintyjät, Ohjelmat/Teemat, Kutsujen teko.

Lue uusin näköislehtemme

03/2018Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 15.03.2018


Seuraa meitä somessa