Julkaistu 19.12.2017 0          
NIMITYS

Jyri Järvisestä Ledil Oy:n uusi toimitusjohtaja

Jyri Järvinen on nimitetty salolaisen Ledil Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi Rami Huovisen luovuttaessa johtajuuden eteenpäin seitsemän vuoden jälkeen. Hän aloittaa uudessa toimessaan helmikuussa 2018.

Jyri Järvisellä on yli 20 vuoden kokemus operatiivisesta ja kansainvälisestä toiminnasta ABB yhtymän palveluksessa. Viimeksi hän on toiminut yhtymän teollisten käyttöjen sekä taajuusmuuttajien kanssa Group Vice President, High Power Drives and Wind -roolissa.

- Rami Huovisen johtajuuden aikana, Ledil on toteuttanut useita kasvu- ja innovaatiostrategioita, jotka ovat siivittäneet yrityksen nykyiseen asemaansa alan markkinajohtana. Nyt kun yrityksen on aika ottaa seuraavan askel sekä kasvussa että organisaation ja tuoteportfolion kehittämisessä - näemme Jyrin erittäin sopivana henkilönä johtamaan yritystä. Ledil on hyvässä asemassa saavuttaakseen kestävää kasvua useilla käyttökohde- ja markkina-alueilla, ja Jyrin tuoma kokemus kansainvälisestä myynnin kehittämisestä sekä asiakaslähtöisyydestä ovat suuressa arvossa näissä pyrkimyksissä, kertoo Robin Molvin, Ledilin toiminnoista vastaava Ratos AB:n Senior Investment Director.

Ledil on suomalainen, LED-valaistukseen keskittyvä optiikan valmistaja ja alansa johtaja maailmalla. Ledilin tuotteita myydään kansainvälisesti sekä omien että jakelijoiden myyntiverkostojen kautta. Ratos AB osti vuonna 2014 66%.Vuoden 2017 yhdeksän ensimmäisen kuukauden myynti oli 31,1 miljoonaa euroa ja EBITA marginaali 30,5%.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Celerpak Oy

Celerpak Oy

Aaltopahvilaatikot, Pahvilaatikoita, Pakkauksia, Pakkaussuunnittelua

Viikon luetuimmat uutiset

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Bulleriina

Kuskinkatu 1, Kaarina

www.bulleriina.fi

KP 40, R, kaikki tilaisuudet, pitopalvelu.

Lue uusin näköislehtemme

09/2018Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 06.09.2018


Seuraa meitä somessa