Julkaistu 19.12.2017 0          
NIMITYS

Jyri Järvisestä Ledil Oy:n uusi toimitusjohtaja

Jyri Järvinen on nimitetty salolaisen Ledil Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi Rami Huovisen luovuttaessa johtajuuden eteenpäin seitsemän vuoden jälkeen. Hän aloittaa uudessa toimessaan helmikuussa 2018.

Jyri Järvisellä on yli 20 vuoden kokemus operatiivisesta ja kansainvälisestä toiminnasta ABB yhtymän palveluksessa. Viimeksi hän on toiminut yhtymän teollisten käyttöjen sekä taajuusmuuttajien kanssa Group Vice President, High Power Drives and Wind -roolissa.

- Rami Huovisen johtajuuden aikana, Ledil on toteuttanut useita kasvu- ja innovaatiostrategioita, jotka ovat siivittäneet yrityksen nykyiseen asemaansa alan markkinajohtana. Nyt kun yrityksen on aika ottaa seuraavan askel sekä kasvussa että organisaation ja tuoteportfolion kehittämisessä - näemme Jyrin erittäin sopivana henkilönä johtamaan yritystä. Ledil on hyvässä asemassa saavuttaakseen kestävää kasvua useilla käyttökohde- ja markkina-alueilla, ja Jyrin tuoma kokemus kansainvälisestä myynnin kehittämisestä sekä asiakaslähtöisyydestä ovat suuressa arvossa näissä pyrkimyksissä, kertoo Robin Molvin, Ledilin toiminnoista vastaava Ratos AB:n Senior Investment Director.

Ledil on suomalainen, LED-valaistukseen keskittyvä optiikan valmistaja ja alansa johtaja maailmalla. Ledilin tuotteita myydään kansainvälisesti sekä omien että jakelijoiden myyntiverkostojen kautta. Ratos AB osti vuonna 2014 66%.Vuoden 2017 yhdeksän ensimmäisen kuukauden myynti oli 31,1 miljoonaa euroa ja EBITA marginaali 30,5%.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

M Kitchen & Cafe

Itäinen Rantakatu 4-6, Turku

http://mbakery.fi/mkitchencafe/

M Kitchen & Cafe on ainutlaatuinen ravintola, kahvila, kokous- ja juhlatila sekä viikonlopun the brunssipaikka Turun jokirannassa museo Aboa Vetus & Ars Novan tiloissa. Ravintolamme sijaitsee turkulaisen museon Aboa Vetus & Ars Novan aulatilassa, jossa moderni ilmeemme yhdistyy historialliseen rakennukseen ja vanhan Turun raunioihin. Ravintolatilaamme kuuluu lisäksi kesäaikana käytettävissä oleva sisäpihan terassialue, jollaista toista et kaupungista löydä. Ravintolamme tarjoilee lounasta arkisin klo 11-14 ja olemme auki joka päivä klo 11-19. Viikonloppuisin löydät meiltä erittäin suositut brunssimme klo 11-15 lauantaina ja sunnuntaina. Ravintolatilassamme on mahdollista järjestää yksityistilaisuuksia aukioloaikojen ulkopuolella. Aamutilaisuudet ennen klo 11 ovat suosittuja ja ravintolamme on myös suosittu paikka varata iltakäyttöön esimerkiksi karonkajuhlaan tai häätilaisuutta varten. Ravintolatilan lisäksi saman katon alta löytyy myös kaksi kokoustilaa, Factory ja Biljardisali, joissa pystyt toteuttamaan erilaiset kokoukset, perhejuhlat ja -tilaisuudet sekä konferenssit aamusta iltaan. Biljardisali on intiimi tila maksimissaan 22 henkilölle ja Factory on puolestaan monitoimitila noin 40 henkilölle, jossa on järjestetty kokouksien lisäksi perhejuhlia.

Lue uusin näköislehtemme

03/2018Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 15.03.2018


Seuraa meitä somessa