Julkaistu 04.01.2018 0          
NIMITYS

Reijo Salonen DelSiTechin hallitukseen

Turku Science Parkissa toimiva lääkeannosteluteknologia- ja lääkekehitysyritys DelSiTech Oy on nimittänyt Reijo Salosen uudeksi hallituksen jäseneksi. Reijo Salonen toimi vuosina 2006-2017 Orion Pharman tutkimuksesta ja tuotekehityksestä vastaavana johtajana sekä Orion-konsernin johtoryhmän jäsenenä, joista tehtävistä hän jäi eläkkeelle kesällä 2017. Ennen Orionia Salonen työskenteli mm. lääkejätti Pfizerissä Yhdysvalloissa, jossa hänen tehtävänsä oli Vice President and Worldwide Therapeutic Area Head in Neurosciences. Salonen on koulutukseltaan lääketieteen ja kirurgian tohtori ja neurologian erikoislääkäri. Tasavallan presidentti Tarja Halonen myönsi Reijo Saloselle v. 2009 professorin arvonimen.

- DelSiTechin lääkeannosteluteknologia avaa aivan uusia mahdollisuuksia kehittää pitkävaikutteisia lääkkeitä monien sairauksien hoitoon ja se parantaa merkittävästi lääkehoidon vaikuttavuutta. Uskon, että yhtiön teknologia edustaa alansa huippua jopa maailmanlaajuisesti, sanoo Reijo Salonen.

- Olen iloinen voidessani olla mukana edistämässä suomalaista lääkekehitystä myös hallitustehtävissä, jatkaa Salonen.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Vanhalinna

Vanha Härkätie 111, Lieto

www.vanhalinna.fi

Viihtyisät ja monipuoliset kokous- ja juhlatilat Linnavuoren kartanomiljöössä - historiaa, kulttuuria ja luontoa lähellä. Oheisohjelmaksi opastettuja kierroksia niin museonäyttelyissä kuin ulkopoluilla. Tilausravintolapalvelut.

Lue uusin näköislehtemme

06-08/2018Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 14.06.2018


06-08-liite/2018Kesäliite
to 14.06.2018


Seuraa meitä somessa