Julkaistu 08.01.2018 0          

Piispanristin S-marketin rakentaminen alkaa

Moduuleista koostuva siirrettävä S-market nousee nykyisen Prisma Piispanristin piha-alueelle pikavauhtia. Uusi kauppa avataan 8.2.2018 ja se palvelee alueen asiakkaita uuden Prisma Piispanristin rakentamisen ajan.

- Uuden Prisma Piispanristin rakentaminen on meille iso investointi ja merkittävä kehityshanke alueen palveluiden parantamiseksi. Moduuleista koostuva kauppa on meille uutta ja ensimmäinen laatuaan. Moduulikauppa jää käyttöömme ja hyödynnämme sitä myös jatkossa verkostonkehittämishankkeissamme, kertoo Turun Osuuskaupan marketkaupasta vastaava toimialajohtaja Mikko Rauhanen.

- Uudesta siirrettävästä S-marketista tulee kunnon päivittäistavarakauppa. Myyntipinta-alaa moduulikaupalla on reilut 700 neliötä ja valikoimista löytyy noin 8 000 tuotetta. S-marketin omasta paistopisteestä saa myös vastapaistettua leipää ja leivonnaisia. Kaupan vierestä löytyy noin 100 parkkipaikkaa, Prismajohtaja Tuomo Makkonen kertoo.

Piispanristin S-markettiin siirtyy tuttua henkilökuntaa Piispanristin Prismasta. Yhteensä S-marketissa työskentelee noin 25 henkilöä. Loput prismalaiset siirtyvät töihin Turun Osuuskaupan muihin toimipaikkoihin.

Moduulikaupan toimittaa FM-Haus Oy Jokioisilta.

- Moduulirakentaminen on oikea ratkaisu silloin, kun tilatarve on nopeastikin muuttuva tai rakennus halutaan siirtää kätevästi paikasta toiseen. S-market Piispanristin puuelementtirakenteiset Mestarimoduulit tuodaan paikanpäälle valmiina ja lasketaan perustusten päälle. Erikoiskuljetukset alkavat maanantaina 8.1. heti aamutuimaan, kertoo FM-Haus Oy:n toimitusjohtaja Juhani Sjöman.

Nykyinen Prisma suljetaan 3.2.2018 ja kokonaan uusi Prisma Piispanristi avataan samalle paikalle jälleen huhtikuussa 2019.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Painotalo Painola, T. Nieminen Oy

Painotalo Painola, T. Nieminen Oy

Graafinen suunnittelu, Kirjansitomoja, Kirjapaino, Painotaloja, Pakkauspalvelu, Pakkaussuunnittelua, Suunnittelu, Suunnittelutoimistoja

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Viking Line

PL 265, Turku

www.vikingline.fi

Amorella klo 08:45. Kokoustiloja 11 (10-180 hlöä), Auditorio 180 hlöä. Kokoustilojen kapasiteetti yht. n. 400 hlöä. Monitoimitila Panoraama messu- ja näyttelykäyttöön (max 200, istumapaikat 140) Useita ravintoloita, saunaosasto. Viking Grace klo 20:55. Kokoustiloja 11 (6-230 hlöä) Auditorio 230. Kokousosaston kokonaiskapasiteetti yht. n. 470 hlöä. Kuvaa ja ääntä on mahdollista välittää useaan kokoushuoneeseen ja Club Vogueen samanaikaisesti. Useita ravintoloita, Spa-osasto. Ryhmille omaa erikoisohjelmaa - kysy lisätietoja.

Lue uusin näköislehtemme

03/2018Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 15.03.2018


Seuraa meitä somessa