Julkaistu 08.01.2018 0          
NIMITYS

Timo Läksy FCG:n Turun aluepäälliköksi

FCG Finnish Consulting Groupin Turun aluepäällikkönä on vuoden alussa aloittanut Timo Läksy, insinööri/eMBA. Läksy siirtyi tehtävään Schneider Electriciltä, jossa hän on viimeksi vastannut kerrostalojen lämmöntalteenottojärjestelmien tuotteistamisesta ja myynnin kehittämisestä sekä Turun alueen asiakkuuksista julkishallinnossa ja yksityisellä sektorilla.

Läksy vahvistaa FCG:n monipuolista palvelutarjontaa Turun alueella pitkällä kokemuksellaan kiinteistöalalta sekä vankalla varsinaissuomalaisella paikallistuntemuksellaan.

FCG Finnish Consulting Group Oy on Suomen suurimpia monialaisia konsulttiyrityksiä. Yrityksen palveluissa yhdistyy monipuolinen osaaminen infra-, ympäristö- ja yhdyskuntasuunnittelusta, monialaisesta koulutuksesta, julkisten palvelujen kehittämisestä sekä johdon konsultoinnista.

FCG Turun aluetoimistossa työskentelee yli 20 suunnittelun, tekniikan ja johdon konsultoinnin asiantuntijaa. FCG Finnish Consulting Groupin omistaa Kuntaliitto Holding Oy. Yrityksen liikevaihto on noin 80 miljoonaa euroa.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Mäki-Yhtiöt Oy

Hakakatu 3, Turku

www.nummensauna.fi

Olemme 70 vuotta Turussa toiminut kokous-, juhla- ja saunatila. Tilat ovat toimivat 10 - 80 henkilölle. Pyydä tarjous juhlistasi! Terveisin Nummen Saunan väki.

Lue uusin näköislehtemme

03/2018Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 15.03.2018


Seuraa meitä somessa