Julkaistu 23.01.2018 0          
NIMITYS

Minna Karhu vastaamaan Turku Business Region -markkinointiviestinnästä

Turku Science Park Oy:ssä on tehty vuoden alussa seuraavat nimitykset:

Markkinointijohtajana on 2.1. aloittanut FM Minna Karhu. Hän toimii markkinointiviestintätiimin esimiehenä ja vastaa uuden seudullisen Turku Business Region -kokonaisuuden viestintä- ja markkinointitoimenpiteistä paikallisille, kansallisille ja kansainvälisille kohderyhmille. Turku Science Park Oy:n palvelukseen hän siirtyi Cargotec-konserniin kuuluvan MacGregorin viestintäjohtajan tehtävästä.

- Turun seudun yritys- ja innovaatiopalveluita sekä koko seudullista markkinointia koskeva kokonaisuudistus toteutuu hienolla hetkellä. Varsinais-Suomi on noussut koko Suomen talouskasvun kärkialueeksi, ja tulevaisuudennäkymät ovat erinomaiset. On ollut hienoa aloittaa ja nähdä aitiopaikalta, kuinka upeita juttuja täällä tehdään, Minna Karhu kiteyttää tunnelmansa.

Alkavan yrityksen palvelut -toiminnosta vastaavana johtajana on 2.1. aloittanut Tom Palenius. Hän vastaa Turku Business Region -kokonaisuuden alla toimivien SparkUp startup-yhteisön ja yritysneuvonta Potkurin palveluista. Aiemmin hän on toiminut yrityskiihdytysohjelmista vastaavana erityisasiantuntijana Turku Science Park Oy:ssä.

- Alkaville yrityksille suunnattujen palveluiden kehittämisessä on viime vuosina edetty isoin askelin. On hienoa jatkaa edeltäjäni Erik Lehtosen tekemää työtä ja kehittää palvelujamme entistäkin paremmin kohtaamaan ensiaskeleitaan ottavan yrityksen arkitodellisuuden haasteet nopeasti muuttuvassa toimintaympäristössä, Tom Palenius kertoo.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Servikal Oy

Servikal Oy

Mittalaitteiden kalibrointi ja huolto

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Viking Line

PL 265, Turku

www.vikingline.fi

Amorella klo 08:45. Kokoustiloja 11 (10-180 hlöä), Auditorio 180 hlöä. Kokoustilojen kapasiteetti yht. n. 400 hlöä. Monitoimitila Panoraama messu- ja näyttelykäyttöön (max 200, istumapaikat 140) Useita ravintoloita, saunaosasto. Viking Grace klo 20:55. Kokoustiloja 11 (6-230 hlöä) Auditorio 230. Kokousosaston kokonaiskapasiteetti yht. n. 470 hlöä. Kuvaa ja ääntä on mahdollista välittää useaan kokoushuoneeseen ja Club Vogueen samanaikaisesti. Useita ravintoloita, Spa-osasto. Ryhmille omaa erikoisohjelmaa - kysy lisätietoja.

Lue uusin näköislehtemme

12/2018Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 13.12.2018


Seuraa meitä somessa