Julkaistu 23.01.2018 0          
NIMITYS

Minna Karhu vastaamaan Turku Business Region -markkinointiviestinnästä

Turku Science Park Oy:ssä on tehty vuoden alussa seuraavat nimitykset:

Markkinointijohtajana on 2.1. aloittanut FM Minna Karhu. Hän toimii markkinointiviestintätiimin esimiehenä ja vastaa uuden seudullisen Turku Business Region -kokonaisuuden viestintä- ja markkinointitoimenpiteistä paikallisille, kansallisille ja kansainvälisille kohderyhmille. Turku Science Park Oy:n palvelukseen hän siirtyi Cargotec-konserniin kuuluvan MacGregorin viestintäjohtajan tehtävästä.

- Turun seudun yritys- ja innovaatiopalveluita sekä koko seudullista markkinointia koskeva kokonaisuudistus toteutuu hienolla hetkellä. Varsinais-Suomi on noussut koko Suomen talouskasvun kärkialueeksi, ja tulevaisuudennäkymät ovat erinomaiset. On ollut hienoa aloittaa ja nähdä aitiopaikalta, kuinka upeita juttuja täällä tehdään, Minna Karhu kiteyttää tunnelmansa.

Alkavan yrityksen palvelut -toiminnosta vastaavana johtajana on 2.1. aloittanut Tom Palenius. Hän vastaa Turku Business Region -kokonaisuuden alla toimivien SparkUp startup-yhteisön ja yritysneuvonta Potkurin palveluista. Aiemmin hän on toiminut yrityskiihdytysohjelmista vastaavana erityisasiantuntijana Turku Science Park Oy:ssä.

- Alkaville yrityksille suunnattujen palveluiden kehittämisessä on viime vuosina edetty isoin askelin. On hienoa jatkaa edeltäjäni Erik Lehtosen tekemää työtä ja kehittää palvelujamme entistäkin paremmin kohtaamaan ensiaskeleitaan ottavan yrityksen arkitodellisuuden haasteet nopeasti muuttuvassa toimintaympäristössä, Tom Palenius kertoo.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Juhliva

Fiskarsinkatu 7, Turku

Juhliva tarjoaa Turun alueen parhaat tilat juhliesi järjestämiseen. Saunat, juhlatilat, kokoustilat. Juhliva tarjoaa asiakkaille myös lisäpalveluja, tarjoamme juhlasi järjestämiseen kaluste vuokrausta, DJ-Palvelut, Sisustuspalvelu, Esiintyjät, Ohjelmat/Teemat, Kutsujen teko.

Lue uusin näköislehtemme

10/2018Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 11.10.2018


Seuraa meitä somessa