Julkaistu 31.01.2018 0          

Winter Club tuo auringon talviseen Naantaliin

Kaivo Winter Club eli Naantalin Kaivohuoneen lanseeraama talviklubi tuo keväällä kolme huippukeikkaa Naantalin Kylpylään.

Helmikuussa Naantalin kuuluisa aurinko saa keskitalveen apuja, kun valovoimainen multitalentti Reino Nordin astuu Paviljongin lavalle bändeineen pe 9.2. Tuhansien keikkojen tuomalla karismalla ja itsevarmuudella Reino ottaa haltuun yleisön kuin yleisön aina festareista klubikeikoille, eikä varmasti jätä keikkakansaa kylmäksi nytkään.

Maaliskuussa päästään kuulemaan vahvaäänistä mutta herkkää tulkitsijaa, kun Suvi Teräsniska saapuu Paviljonkiin pe 9.3. Tämän menestyneen artistin ehkä tunnetuimpia kappaleita ovat mm. ”Hento kuiskaus”, ”Jos menet pois” sekä ”Täydellinen elämä”. Suvin levyjä on myyty jo yli 300 000 kappaletta, ja hän onkin vakiinnuttanut paikkansa Suomen kirkkaimpien tähtiartistien joukossa.

Kaivo Winter Clubin keikkasarjan päättää huhtikuussa rakastettu näyttelijä ja tulkitsija Samuli Edelmann. Samuli valloittaa Paviljongin yleisön ainutlaatuisella karismallaan 20.4. Artistin mittava, yli 20 vuotta jatkunut ura sisältää vakuuttavia menestysalbumeita ja -hittejä. Viimeisin albumi Samuli Edelmann ilmestyi joulukuussa 2017, ja on saanut erittäin hyvän vastaanoton.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Varsinaisbitumi Oy

Varsinaisbitumi Oy

Kattomateriaaleja, Kattotöitä, Rakennussaneerausta

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Naantalin Kylpylä

Matkailijantie 2, Naantali

www.naantalispa.fi

Kokoukset, juhlat, näyttelyt, tyhy-päivät, majoitus- ja ravintolapalvelut, sauna- ja allasparatiisi, oheisohjelmat.

Lue uusin näköislehtemme

12/2018Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 13.12.2018


Seuraa meitä somessa