Julkaistu 05.02.2018 0          
NIMITYS

Tom Sundell Wunderin toimitusjohtajaksi

Wunderin uusi toimitusjohtaja on Tom Sundell. Hän aloitti tehtävässään 1.2.2018. Kansainvälisen ohjelmistoliiketoiminnan osaaja tulee vetämään Suomessa, Englannissa, Saksassa, Virossa ja Latviassa toimivaa Wunderia. Verkkoliiketoimintaan, ketteriin menetelmiin sekä avoimen lähdekoodin järjestelmiin keskittyvä yritys pyrkii tänä vuonna lähes kaksinkertaistamaan liikevaihtonsa.

Tom Sundell (DI, MBA) on tehnyt pitkän uran kansainvälisessä ohjelmistoliiketoiminnassa.

- Olemme erittäin tyytyväisiä löydettyämme Tomin uudeksi toimitusjohtajaksemme. Tarvitsemme johtajan, joka tarttuu innokkaasti kasvuhaasteeseemme, mutta osaa tehdä sen yrityskulttuuriimme sopivalla tavalla, perustelee valintaa hallituksen puheenjohtaja Heikki Halme.

- Tomin tehtäviin kuuluukin kasvun keskellä ylläpitää ja edelleen kehittää sekä organisaatiota, että mainiota yrityskulttuuriamme, joka on yksi kilpailukykymme perustekijöistä, hän jatkaa.

- Olen jo huomannut, että Wunderiin on helppo tulla uutena työyhteisön jäsenenä avoimen ja innostuneen kulttuurin myötä. Minun tehtäväni tekee helpommaksi aikaisemmin tehty järjestelmällinen työ kasvun aikaansaamiseksi ja, varsinkin kokoon nähden, tukeva jalansija Suomen lisäksi myös Euroopan suurimmilla markkinoilla, toteaa uusi toimitusjohtaja Tom Sundell.

Wunder on kansainvälinen digitaalisten palvelujen asiantuntijayritys. Yhtiöiden liikevaihto on yli 8 miljoonaa euroa. Työntekijöitä on tällä hetkellä yli 130 viidessä eri maassa. Suomessa Wunderilla on toimistot Helsingissä ja Turussa. Wunder-yritysryhmään kuuluvat Wunder Finland Oy, Wunderkraut GmbH, Wunder Ltd, Wunder Estoni Oü sekä Wunder Latvia SIA.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Koskikaukonen Oy

Koskikaukonen Oy

Sähkökonekorjaamoja

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

M Kitchen & Cafe

Itäinen Rantakatu 4-6, Turku

http://mbakery.fi/mkitchencafe/

M Kitchen & Cafe on ainutlaatuinen ravintola, kahvila, kokous- ja juhlatila sekä viikonlopun the brunssipaikka Turun jokirannassa museo Aboa Vetus & Ars Novan tiloissa. Ravintolamme sijaitsee turkulaisen museon Aboa Vetus & Ars Novan aulatilassa, jossa moderni ilmeemme yhdistyy historialliseen rakennukseen ja vanhan Turun raunioihin. Ravintolatilaamme kuuluu lisäksi kesäaikana käytettävissä oleva sisäpihan terassialue, jollaista toista et kaupungista löydä. Ravintolamme tarjoilee lounasta arkisin klo 11-14 ja olemme auki joka päivä klo 11-19. Viikonloppuisin löydät meiltä erittäin suositut brunssimme klo 11-15 lauantaina ja sunnuntaina. Ravintolatilassamme on mahdollista järjestää yksityistilaisuuksia aukioloaikojen ulkopuolella. Aamutilaisuudet ennen klo 11 ovat suosittuja ja ravintolamme on myös suosittu paikka varata iltakäyttöön esimerkiksi karonkajuhlaan tai häätilaisuutta varten. Ravintolatilan lisäksi saman katon alta löytyy myös kaksi kokoustilaa, Factory ja Biljardisali, joissa pystyt toteuttamaan erilaiset kokoukset, perhejuhlat ja -tilaisuudet sekä konferenssit aamusta iltaan. Biljardisali on intiimi tila maksimissaan 22 henkilölle ja Factory on puolestaan monitoimitila noin 40 henkilölle, jossa on järjestetty kokouksien lisäksi perhejuhlia.

Lue uusin näköislehtemme

06-08/2018Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 14.06.2018


06-08-liite/2018Kesäliite
to 14.06.2018


Seuraa meitä somessa