Julkaistu 06.02.2018 0          

Bluesin kärkinimet Logomon Teatrossa

Erja Lyytinen on yksi Suomen menestyneimmistä bluesartisteista. Hänetkin nähdään Teatron lavalla 21.4.

Logomon Teatro-salissa soivat lauantaina 21.4.2018 Suomen blueskentän isoimmat ja nousevimmat nimet. Illan aikana lavan jakavat Erja Lyytinen yhtyeineen sekä kovassa nosteessa porskuttava Slim Butler. Kovatasoista blues-iltaa täydentää Teatron jatkot, joissa esiintyy BluesRocks.

Erja Lyytinen loistaa intiimissä konserttisalissa

Erja Lyytinen on eräs Suomen menestyneimpiä bluesartisteja, eikä juuri esittelyjä kaipaa. 15-vuotiaana soittamisen aloittanut kitaristi-laulaja on valittu mm. vuoden 2017 European Blues Awardseissa vuoden parhaaksi kitaristiksi sekä vuoden 2015 Finnish Blues Awardseissa vuoden artistiksi. Erja Lyytisen viimeisin albumi "Stolen Hearts" julkaistiin alkuvuodesta 2017. Ympäri maailmaa ahkerasti keikkaileva artisti tuli tutuksi suurelle yleisölle viimeistään syksyn "Tähdet, tähdet" -ohjelmasta. Logomon Teatro-salissa on odotettavissa bluesin taikaa ja Lyytisen virtuoosimaisen sielukasta kitarointia intiimissä konserttisalissa, jossa artisti ja yleisö pääsevät lähelle toisiaan.

Juurimusiikin veteraanit lavalla - Slim Butler & The SlimCuts

Slim Butler on eräs suomalaisen bluesin järeimmistä vientitykeistä. Slimin debyytti Inner Blues valittiin Vuoden Kotimaiseksi Blueslevyksi 2012 peräti kahdessa valtakunnallisessa äänestyksessä. Levyn tuotti brittikitaristi Otis Grand. Myös Slimin itse tuottama toinen pitkäsoitto, Bad Intention, valittiin vuoden 2016 Vuoden Parhaaksi Kotimaiseksi Bluesalbumiksi Ylen Bluesministeri-ohjelman yleisöäänestyksessä. Erityisesti brittiläiset bluesradiokanavat ovat nostaneet levyn kappaleita esille ohjelmissaan. Tuoreissa lehdistöarvioissa albumia on kutsuttu muun muassa maailmanluokan roots-levyksi. Kotimaiset ja ulkomaiset blues- ja soul-lehdet ovat myös korostaneet arvosteluissaan laulujeni autenttisuutta ja korkeaa tasoa. Yhtye myös edustaa Suomea maaliskuussa 2018 Hell´issä, Norjassa järjestettävässä European Blues Challenge (EBC) -kisassa.

Slim Butler & The SlimCutsin riveissä vaikuttavat todelliset juurimusiikin veteraanit; kitaristi Harri Raudaskoski muistetaan mm. Jarkko Helin & Crawfish Kingsin, Veli-Matti Järvenpään Tex-Mex Bandin ja Raudaskoski Twinsin riveistä. Basisti Mikko Löytty tunnetaan niin sooloartistina kuin Q-Stonen, Remu & Hurriganesin ja suomibluesin legendojen SF-Bluesista. Rumpali Jartsa Karvosen soittoa ovat kuulleet kaikki suomalaiset. Mies kun on noin 5000 äänilevyraidan konkari - kokemusta löytyy rokista ja jazzista kotimaisen populaarimusiikin suosituimpiin tähtiin. Kokoonpanon täydentää Slim Butler kitarassa ja laulussa.

Etkot Kitchenissä, jatkot Teatron stagella

Tapahtumassa hemmotellaan kuulohermojen lisäksi myös yleisön makuhermoja. Bluesiltaa varten on räätälöity kokonaan oma bluesmenu, jonka on suunnitellut myös illan musiikillisesta ohjelmistosta vastaava Sunborn Cateringin keittiöpäällikkö Kristian Karnell. Ruokailemaan pääsee Logomo Kitcheniin ennen illan vetoja klo 17 alkaen.

Illan päättää Teatron baarin stagen puolella esiintyvä BluesRocks, jonka eri tyylejä yhdistelevä ohjelmisto koostuu huuliharppu- ja kitaravetoisista kappaleista, kahden laulusolistin vuorotellessa ja välillä slide-kitaran laulaessa sielukkaasti. Teatron jatkoille on vapaa pääsy.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Turku Residenssi LKV

Turku Residenssi LKV

Kiinteistönvälitystä

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Naantalin Matkailu Oy

Kaivotori 2 (Flemingin- ja Nunnankadun kulmassa), Naantali

www.naantalinmatkailu.fi

Kaiken kokoisille yritystilaisuuksille erilaiset kokouspaikat ja saunat, räätälöidyt oheisohjelmat, uniikit yöpaikat Naantalin Auringon alla.

Lue uusin näköislehtemme

12/2018Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 13.12.2018


Seuraa meitä somessa