Julkaistu 08.02.2018 0          
NUORTEN YRITTÄJIEN KOLUMNI

Uusi toimikunta ja tapahtumallinen 2018

Kuvassa toimikuntalaiset vasemmalta: Melina Schmidt, Anssi Ketopaikka, Ville Mattila, Jaakko Männistö, Mohanjith Sudirikku Hannadige, Kristian Mäkelä, Seidi Salminiitty, Tia Merisaari, Aino Suni ja Johanna Johansson. Kuvasta puuttuvat: Anna Sydänheimo ja Jere Virtanen.

Vuoden vaihdos tuo mukanaan uuden Varsinais-Suomen Nuorten Yrittäjien toimikunnan ja paljon ohjelmaa arki-iltoihin.

Yrittäjänuorten toimikunta järjestäytyi sunnuntaina 21.1.2018 Varsinais-Suomen Yrittäjien luottamushenkilöristeilyllä. Uudeksi puheenjohtajaksi valittiin Melina Schmidt. Tällä kertaa hakemuksia tuli todella runsaasti, joista toimikuntaan valittiin kymmenen henkilöä. Valittujen lisäksi toimikunnassa on edustajat Turun Ammattikorkeakoulun BisnesAkatemiasta ja opiskelijoiden yrittäjyysyhteisö Boost Turusta.

Varsinais-Suomen Nuorten Yrittäjien toimikunnan jäsenet vievät nuorten yrittäjien asioita eteenpäin niin täällä meidän maakunnassa kuin valtakunnallisestikin. Toimikunta valitaan aina loppuvuodesta avoimen haun kautta. Valittu toimikunta toimii aina vuoden kerrallaan. Toimikunnan päätehtäviin kuuluvat yrittäjäjärjestön toiminnan ja nuorten yrittäjien edunvalvonnan kehittäminen. Lisäksi toimikunta suunnittelee ja toteuttaa vuoden aikana useita nuorille yrittäjille suunnattuja tapahtumia.

Lähdetkö töiden jälkeen Afterworkkiin?

Järjestäytymiskokouksessa toimikunta suunnitteli tulevaa vuotta: 2018 on mahtavien Afterwork -tapahtumien vuosi. Yksi isoimmista Afterworkeista on Vuoden 2018 nuori yrittäjä -kilpailun Varsinais-Suomen alueen voittajan julkaisu huhtikuussa. Koska Vuoden nuori yrittäjä -kilpailu on maamme arvostetuin alle 35-vuotiaille yrittäjille suunnattu kilpailu ovat juhlallisuuden sen mukaiset.

Perinteeksi muodostuneita Nuorten Yrittäjien Afterwork -tapahtumia järjestetään kerran kuussa. Afterit ovat kaikille avoimia ja maksuttomia. Osallistuminen vaatii vain sitovan ilmoittautumisen. Tapahtuma-aikana on aina arki-ilta. Tapahtuma paikka vaihtelee, sillä jokaisella kerralla on oma houst-yritys, minkä toimintaan osallistujat pääsevät tutustumaan. Illan viettoon kuuluu myös rentoa yhdessäoloa iltapalan merkeissä.

Johanna Johansson
Varsinais-Suomen Nuorten Yrittäjien toiminnan koordinaattori

Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Arkkitehtitoimisto Sabelstrom Arkitektkontor Oy

Arkkitehtitoimisto Sabelstrom Arkitektkontor Oy

Arkkitehtitoimistoja, Rakennussuunnittelua, Sisustusarkkitehtitoimistoja, Sisustussuunnittelua

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Ravintola Kåren

Hämeenkatu 22, Turku

www.karen.fi

KP 10-200, R. Juhlasali 200 hlö, Ruokasali 70 hlö, Argentinasali 60 hlö, Kabinetit 10 ja 12 hlöä. Langaton internetyhteys, dataprojektori, valkokangas juhlasalissa, äänentoistolaitteet.

Lue uusin näköislehtemme

06-08/2018Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 14.06.2018


06-08-liite/2018Kesäliite
to 14.06.2018


Seuraa meitä somessa