Julkaistu 12.02.2018 0          

Uusi turkulainen painotuotteiden verkkokauppa

Katri Paavilainen ja Sebastian Thon.

Turkulainen painotalo Printworks on avannut painotuotteiden B2B-asiakkaille suunnatun verkkokaupan. Kauppaan on kerätty asiakkaiden yleisimmin tarvitsemia tuotteita, kuten käyntikortteja, esitteitä, roll up -telineitä, julisteita ja banderolleja.

Tilausprosessi verkkokaupassa on hiottu suoraviivaiseksi ja mahdollisimman yksinkertaiseksi. Tuotteiden ominaisuuksien muokkaus on myös helppoa, sillä esimerkiksi valittavat materiaalit on harkiten valikoitu soveltumaan aina kyseisen tuotteen kanssa, ja valittavissa on myös tuotteelle soveltuvia jälkikäsittelyitä, jolla saadaan lopputulokseen lisättyä kestävyyttä tai erilaisia erottuvuutta parantavia efektejä.

Verkkokauppa myös kertoo, milloin tilattavat tuotteet valmistuvat kuljetusta varten, ja tilausvahvistuksen myötä saatavalla seurantalinkillä onnistuu tilauksen etenemisen reaaliaikainen seuranta.

Kaikki verkkokaupan kautta tilatut tuotteet valmistetaan Printworksin omassa tuotannossa Turun Itäharjulla.

- Kansainvälisten isojen ja kasvottomien verkkokauppojen sijaan me teemme kaikki tuotteet omassa tuotannossamme, jossa työllistetään paikkakuntalaisia alan ammattilaisia, ja verotuotot jäävät myös Suomeen. Käytössä olevista painomateriaaleista on myös huomattava osa kotimaista tuotantoa, kertoo tuotantopäällikkö Sebastian Thon.

- Meille oman verkkokaupan avaus on tärkeä merkkipaalu, pyrimme hakemaan uusia markkinoita ja laajentamaan näkyvyyttämme valtakunnalliseksi, iloitsee Printworksin myyntipäällikkö Katri Paavilainen.

Printworks on turkulainen digitaaliseen painamiseen, suurkuvatulostamiseen ja messu- & displaytuotteisiin erikoistunut täyden palvelun Fogra-laatusertifioitu painotalo.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

SelinSelin

SelinSelin

Coaching, Esimiesvalmennus, Konsultointi, Koulutuspalveluja, Laatujärjestelmät, Liikkeenjohdon konsultointi, Myyntivalmennus, Yrityspalveluja

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Mäki-Yhtiöt Oy

Hakakatu 3, Turku

www.nummensauna.fi

Olemme 70 vuotta Turussa toiminut kokous-, juhla- ja saunatila. Tilat ovat toimivat 10 - 80 henkilölle. Pyydä tarjous juhlistasi! Terveisin Nummen Saunan väki.

Lue uusin näköislehtemme

12/2018Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 13.12.2018


Seuraa meitä somessa