Julkaistu 15.02.2018 0          

Muumiperhe herää Taikatalveen

Luminen Muumilaakso herää henkiin pitkän talviunen jälkeen. Muumiperhe ystävineen on valmiina talven riemuihin ja vieraita odotetaan läheltä ja kaukaa. Muumipeikko on tehnyt pihamaalle mainion minisuksikierroksen ja Muumipeikon lisäksi myös Aliisa on ahkeroinut – hänen Minicurling-rataansa pääsee tietysti testaamaan. Keppidronttirata yhdistää keppariratsastuksen talviseen ulkoilmaelämään.

Ohjelmaa on luvassa aina Aliisan pakkasjumpasta Jäärouvan tanssiin. Teatteri Emmassa esitetään Reippailija Hemulin pilkkikilpailu.

- Taikatalvessa vieraitamme on palvelemassa kesästä tuttu henkilökunta, kaikkiaan n. 80 asiakaspalvelijaa. Perheliput saivat suuren suosion jo kesällä ja ne ovat saatavilla myös Muumimaailman Taikatalveen, kertoo hallintojohtaja Jarkko Kuitunen.

Herkkusuut pääsevät nauttimaan vaahtokarkkikaakaosta ja tikkuvohveleista, Mamman keittiössä on tarjolla kotiruokaa ja grillipaikalla pääsee paistamaan makkaraa.

Taikatalvi on auki 17.–25.2.2018 joka päivä kello 10–16.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

J&T Pajunen

J&T Pajunen

Kuljetusliikenne, Kuljetuspalveluja

Viikon luetuimmat uutiset

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Kartanon Karkuri Oy

Karsluodontie 14, Uusikaupunki

www.kartanonkarkuri.fi

KP 158, R (ei anniskeluoikeuksia), S. Paintball, maalaisolympialaiset, ihmispallot, kotasauna, palju, laavu ja rantasauna.

Lue uusin näköislehtemme

09/2018Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 06.09.2018


Seuraa meitä somessa