Julkaistu 15.02.2018 0          

Muumiperhe herää Taikatalveen

Luminen Muumilaakso herää henkiin pitkän talviunen jälkeen. Muumiperhe ystävineen on valmiina talven riemuihin ja vieraita odotetaan läheltä ja kaukaa. Muumipeikko on tehnyt pihamaalle mainion minisuksikierroksen ja Muumipeikon lisäksi myös Aliisa on ahkeroinut – hänen Minicurling-rataansa pääsee tietysti testaamaan. Keppidronttirata yhdistää keppariratsastuksen talviseen ulkoilmaelämään.

Ohjelmaa on luvassa aina Aliisan pakkasjumpasta Jäärouvan tanssiin. Teatteri Emmassa esitetään Reippailija Hemulin pilkkikilpailu.

- Taikatalvessa vieraitamme on palvelemassa kesästä tuttu henkilökunta, kaikkiaan n. 80 asiakaspalvelijaa. Perheliput saivat suuren suosion jo kesällä ja ne ovat saatavilla myös Muumimaailman Taikatalveen, kertoo hallintojohtaja Jarkko Kuitunen.

Herkkusuut pääsevät nauttimaan vaahtokarkkikaakaosta ja tikkuvohveleista, Mamman keittiössä on tarjolla kotiruokaa ja grillipaikalla pääsee paistamaan makkaraa.

Taikatalvi on auki 17.–25.2.2018 joka päivä kello 10–16.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Kaarinan Autokoulu Oy

Kaarinan Autokoulu Oy

Ammattipätevyyskoulutus, Autokoulu, CE- luokan koulutus

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Wanhan Paronin Kellari

Yliopistonkatu 37, Turku

www.wanhanparoninkellari.fi

Wanhan Paronin Kellarista löydät sopivan kabinetin kokouksiin. Kokouksia voi pitää pienissä tai isommissakin ryhmissä (max. 30 hloö).

Lue uusin näköislehtemme

06-08/2018Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 14.06.2018


06-08-liite/2018Kesäliite
to 14.06.2018


Seuraa meitä somessa