Julkaistu 15.02.2018 0          

Muumiperhe herää Taikatalveen

Luminen Muumilaakso herää henkiin pitkän talviunen jälkeen. Muumiperhe ystävineen on valmiina talven riemuihin ja vieraita odotetaan läheltä ja kaukaa. Muumipeikko on tehnyt pihamaalle mainion minisuksikierroksen ja Muumipeikon lisäksi myös Aliisa on ahkeroinut – hänen Minicurling-rataansa pääsee tietysti testaamaan. Keppidronttirata yhdistää keppariratsastuksen talviseen ulkoilmaelämään.

Ohjelmaa on luvassa aina Aliisan pakkasjumpasta Jäärouvan tanssiin. Teatteri Emmassa esitetään Reippailija Hemulin pilkkikilpailu.

- Taikatalvessa vieraitamme on palvelemassa kesästä tuttu henkilökunta, kaikkiaan n. 80 asiakaspalvelijaa. Perheliput saivat suuren suosion jo kesällä ja ne ovat saatavilla myös Muumimaailman Taikatalveen, kertoo hallintojohtaja Jarkko Kuitunen.

Herkkusuut pääsevät nauttimaan vaahtokarkkikaakaosta ja tikkuvohveleista, Mamman keittiössä on tarjolla kotiruokaa ja grillipaikalla pääsee paistamaan makkaraa.

Taikatalvi on auki 17.–25.2.2018 joka päivä kello 10–16.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Amandum

Amandum

Coaching, Hypnoterapiaa, Psykologipalveluja, Työnohjaus

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Scandic Julia

Eerikinkatu 4, Turku

www.scandichotels.fi

7 kokoustilaa 10-280 hengelle, 280 paikkainen juhlatila Å sali, 180 paikkainen Bistro Julienne ravintola, 155 huonetta. Hotellin yhteydessä Q-Parkin lämmin autotalli.

Lue uusin näköislehtemme

03/2018Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 15.03.2018


Seuraa meitä somessa