Julkaistu 19.02.2018 0          

Kaupunkipyörien mainospaikat myyntiin

Turku aloittaa 1. toukokuuta 2018 kaupunkipyöräjärjestelmän kokeilun osana CIVITAS ECCENTRIC -hankkeen toteutusta. Turun, Raision, Naantalin ja Kaarinan kaupungit, Liedon kunta ja Turun ylioppilaskyläsäätiö kilpailuttivat kaupunkipyörien mainospalveluiden hankinnan loppuvuodesta 2017.

Pyörien mainonta jaettiin kahteen osaan: osakokonaisuus 1: pyörien mainosteippaukset ja pyöräasemien mainoslaitteet; osakokonaisuus 2: digitaalinen lähiympäristö ja Föli-järjestelmän verkkomainonta.

– Molempiin osakokonaisuuksiin valikoitui palveluntuottajiksi ammattitaitoiset mainosyhtiöt ja odotamme heiltä innovatiivista palvelunkehittämistä, kertoo hankinnan kilpailuttanut MaaS -asiantuntija Päivi Kynkäänniemi.

Osakokonaisuuden 1 palveluntuottajaksi valittiin ulkomainosyhtiö Clear Channel Suomi Oy, joka vastaa myös Espoon ja Helsingin kaupunkipyöräpalvelun yksityisen rahoituksen hankinnasta. Clear Channel Suomi Oy on osa kansainvälistä Clear Channel Communications – konsernia ja on voimakkaasti kehittyvä ulkomainontayritys ja digitaalisen ulkomainonnan edelläkävijä.

– Turun kaupunkipyörät tarjoavat mainostajille uudenlaisen tavan näkyä kuluttajien arjessa positiivisella tavalla. Pyöräasemaverkosto tuo Turun vilkkaimmille paikoille katutason kiinnostavimmat digitaaliset mainosnäytöt. Kaupunkipyörät ovat eittämättä tulevana keväänä Turussa yksi näkyvimmistä ilmiöistä. Uskomme sen kiinnostavan myös mainostajia, sanoo Clear Channelin Tuote- ja kehitysjohtaja Lassi Tolonen.

Kilpailutukseen kuului myös Föli-järjestelmän verkkomainonta sekä mainonta kaupunkipyöräasemiin ja polkupyöriin asennettavassa digitaalisessa lähiympäristössä. Digitaalisen lähiympäristön tavoitteena on luoda keskustan alueella liikkuville mobiililaitteilla pääsy kulttuuripolkuun, joka opastaa ja antaa elämyksiä Turusta. Turku on digitaalisten lähiympäristöjen edelläkävijä, sillä sellaiset on asennettu jo 180:een FÖLI-bussiin Ulkomainosyhtiö Laulava Ovipumpun toimesta.

Digitaalisen mainonnan palveluntuottajaksi valittiin Ulkomainosyhtiö Laulava Ovipumppu Oy.

– Tämä tiivistää jo olemassa olevaa yhteistyötä kaupungin kanssa entisestään. Digitaalinen lähiympäristö kaupunkipyörien yhteydessä mahdollistaa monipuolisen kaupunkitiedon välittämisen suoraan kuluttajien älypuhelimiin sekä tuo mainostaja-asiakkaat uudella tavalla kuluttajien mukaan, sanoo yhtiön toimitusjohtaja Timo Kummala.

Ulkomainosyhtiö Laulava Ovipumppu Oy on yli 20 kaupungin ja kunnan alueella toimiva ulkomainontayritys, joka tarjoaa perinteisen bussimainonnan lisäksi mainostajien käyttöön uusia digitaalisia ratkaisuja. Yhtiön edustuksessa Suomessa olevissa busseissa toteutuu vuosittain noin 160 miljoonaa matkustustapahtumaa.

Kaupunkipyöräjärjestelmässä on yhteensä 300 polkupyörää ja 34 kiinteää ja 3 siirrettävää pyöräasemaa. Asemaverkosto ulottuu Kupittaalta keskusta-alueen yli satamaan.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

SelinSelin

SelinSelin

Coaching, Esimiesvalmennus, Konsultointi, Koulutuspalveluja, Laatujärjestelmät, Liikkeenjohdon konsultointi, Myyntivalmennus, Yrityspalveluja

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Kultaranta Resort Oy

Särkänsalmentie 178, Naantali

www.kultarantaresort.fi

Kokoukset, yritystilaisuudet, juhlat, aktiviteetit, majoitus. Kaikki samasta paikasta isommallekin ryhmälle.

Lue uusin näköislehtemme

12/2018Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 13.12.2018


Seuraa meitä somessa