Julkaistu 19.02.2018 2          

Suomen Texas sai oman oluen

K-Citymarket Loimaa on teettänyt Vääksyssä toimivalla Kanavan Panimolla Loimaa Suomen Texas -oluen.

Kauppias Jyrki Koenkytö kertoo, että idea oluesta lähti jo viime vuonna.

- Odotin alkoholipolitiikan muutosta, jolloin saisimme 5,5 % kauppoihin. Tämä toteutui ja Vääksyn Kanava panimo otti yhteyttä minuun sattuman kautta. Kysyin omaetiketti oluesta ja heille se kävi.

- Meillä on jo aiemmin ollut Vakka-Suomen Panimon kanssa yhteistyönä tehty Loimaan Tumma ja Vaalea. Jatkamme myös heidän kanssaan yhteistyötä.

Koenkytö huomauttaa, että Loimaa Suomen Texas lanseerattiin jo 2012, mutta nyt oluen myötä se on saanut tulta siipien alle.

- Meillä Loimaalla kun kaikki on isoa esim. traktorit, pellot, veikkausvoitot, yritykset ja menestyvät urheiluseurat, niin teimme tämän kunniaksi uuden nimikko-oluen, todetaan mainoksessa.

- Tein mainoksen vähän kieliposkella ja se on jo herättänyt pientä huomiota sosiaalisessa mediassa. Aina ei saa olla niin vakavana näissä asioissa. Muutamat onkin kommentoineet, että meillä Loimaalla on myös suuret egot. Tiedä häntä, pitääkö paikkaansa, kuittaa Koenkytö.


Kommentit

mitanyttaas 08.03.2018 klo 13:03

NIvala on suomen Texas eikä mikää loimaa😂😂 prkl loimaalaiset yrittäkää edes


Nivala 08.03.2018 klo 17:03

Kyllähä se Nivala on Suomen Texas. Tämähän on kerrottu uutisissakin!


Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Juhliva

Fiskarsinkatu 7, Turku

Juhliva tarjoaa Turun alueen parhaat tilat juhliesi järjestämiseen. Saunat, juhlatilat, kokoustilat. Juhliva tarjoaa asiakkaille myös lisäpalveluja, tarjoamme juhlasi järjestämiseen kaluste vuokrausta, DJ-Palvelut, Sisustuspalvelu, Esiintyjät, Ohjelmat/Teemat, Kutsujen teko.

Lue uusin näköislehtemme

03/2018Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 15.03.2018


Seuraa meitä somessa