Julkaistu 12.03.2018 1          

Hansakortteli juhlii 30. syntymäpäiväänsä ja kerää Hansamuistoja

Hansakortteli täyttää 30 vuotta. Virallisen syntymäpäivän kunniaksi järjestetään kakkukahvitus Hansatorilla keskiviikkona 14.3. Kahvikupin äärellä voi muistella mieleenpainuvinta Hansamuistoaan ja jakaa sen Hansakorttelin nettisivuilla tai Instagramissa. Kaikkien Hansamuistonsa jakaneiden kesken arvotaan 500 euron arvoinen lahjakortti voittajan valitsemaan kauppakeskuksen liikkeeseen.

Kauppakeskus Hansakortteli valmistui 14.3.1988. Keskustan vetonaulaksi rakennettu kauppakeskus on näin ollen toiminut turkulaisten ja Turussa vierailevien kohtaamispaikkana jo kolmen vuosikymmenen ajan. Varsinais-Suomen suosituimmassa kauppakeskuksessa vieraili viime vuonna yhteensä noin 12,4 miljoonaa kävijää.

– On ollut hieno huomata, kuinka tärkeä paikka Hansakorttelista on tullut vuosien mittaan Turun keskusta-alueen liike-elämän ja kaupunkikulttuurin kannalta. Onhan meidät myös äänestetty Suomen rakastetuimmaksi kauppakeskukseksi, Hansakorttelin kauppakeskusjohtaja Timo Palviainen kiittelee.

Hansakortteli juhlistaa syntymäpäiväänsä keskiviikkona 14.3. kakkukahveilla Hansatorilla. Kahvia ja kakkua on varattu 1500 ensimmäiselle. Juhlavuosi tulee näkymään Hansakorttelin tapahtumatarjonnassa.

– Kakkukahvit ovat startti juhlavuodellemme. Vietämme varsinaista syntymäpäiväviikkoa syksyllä, ja 30-vuotisuus tulee vahvasti näkymään kaikessa tekemisessämme vuoden aikana, Palviainen kertoo.

Kauppakeskus kerää Hansamuistoja

Kauppakeskuksen kolmeen vuosikymmeneen mahtuu paljon elämyksiä ja muistoja. Hansakorttelissa on ystävien ja tuttavien tapaamisen lisäksi shoppailtu, kahviteltu, herkuteltu ja osallistuttu koko perheen tapahtumiin.

Hansakortteli kerää juhlavuotensa kunniaksi asiakkaiden Hansamuistoja vuosien varrelta. Muiston voi lähettää Hansakorttelille osoitteessa www.hansakortteli.fi. Kaikkien Hansamuistonsa 31.5.2018 mennessä jakaneiden kesken arvotaan 500 euron arvoinen lahjakortti voittajan valitsemaan kauppakeskuksen liikkeeseen.

Hansamuistoja voi lähettää myös nostalgisen kuvan kera Instagramissa tunnisteella #hansamuistot. Hansakortteli julkaisee kävijöiden tarinoita ja kuvia myös omissa kanavissaan.

– Haluamme kuulla, mitä asiakkaillemme on jäänyt mieleen Hansasta. Joku on voinut olla paikalla Hansakorttelin avajaisissa tai viettänyt täällä ikimuistoiset treffit. Muisto voi myös liittyä herkulliseen jäätelöannokseen tai mielenkiintoiseen tapahtumaan. Mikään muisto ei ole liian pieni tai iso jaettavaksi, Hansakorttelin markkinointipäällikkö Mirva Laaksonen sanoo.


Kommentit

Pettynyt 14.03.2018 klo 13:03

Hansa-korttelissa oli aikoinaan paljon erilaisia tapahtumia kansan iloksi. Nykyään keskus on täysin kuollut: ei ohjelmaa (ei edes jouluna), tyhjiä liiketiloja, halpaketjuja, paikkaan sopimattomia liikkeitä. Keskus on pystyssä ulkolaisten halpaketjujen (mm.H&M, Vero Moda, Zara, Stadium)avulla eikä suomalaisten pienliikkeiden. Mikäli Hansa yritettäisiin elävöittää entiseensä niin liiketilojen vuokran tarkistus olisi ensisijaisen tärkeää, ei siinä toriparkin rakentaminen mitään auta. Ravintola-alan yrityksiä siellä on pilvin pimein, joten eihän sinne enää juurikaan muuta asiaa ole kuin kahvilla ja kirjakaupassa käynti. Ulkolainen ketjuliike Coffee-house valtaa meidän pienessä kaupungissa liiketiloja, myös Hansassa, mutta tarjoiltavat ovat liian makeita suomalaiseen makuun ja kahvi kallista kansainväliseen mittapuuhun verrattuna, Hansan Coffee-housista puuttuu edelleen myös asiakasvessa. Siinä missä nautin Keski-Euroopassa turistien valtaamassa paikassa erikoiskahvin ja ison tuoreen leivoksen ja maksan koko lystistä 5 euroa niin turkulaisessa vastaavassa paikassa (esim. Hansa) hintaa tulee väärinvalmistetusta erikoiskahvista ja puolet pienemmästä leivoksesta n. 14 euroa. Tämäkään ei selity ALV:lla.


Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Turun Tehohuolto Oy

Turun Tehohuolto Oy

Kiinteistönhoito, Siivouspalveluja, Sähköalan töitä, Sähköasennukset, Trukkien huolto

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Bowler

Yliopistonkatu 29, Turku

www.bowler.fi

Ota yhteyttä, 0400-345620 tai myynti@bowler.fi. Katso lisää palveluistamme www.bowler.fi. Hohtokeilaus, minicurling, escaperoom, pingis, saunaosasto, kokouspalvelut, yritystilaisuudet ja monipuoliset ravintolapalvelut.

Lue uusin näköislehtemme

12/2018Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 13.12.2018


Seuraa meitä somessa