Julkaistu 16.04.2018 0          

Lippuarvonta: Tilanne päällä

Kevään lippuarvonnat jatkuvat! Arvomme kahden lipun paketin Linnateatterin Tilanne päällä -esitykseen torstaina 26.4. klo 19.00 Domino-salissa.

Tänä keväänä Linnateatteri tarjoilee Domino-salin täydeltä ”suoraa lähetystä”, joissa katsojat pääsevät näkemään myös sen, mitä kaikkea kulisseissa ehtiikään tapahtua alkutekstien, saati mainoskatkojen aikana!

Tilanne on päällä ja suoran tv-lähetyksen kulisseissa sattuu ja tapahtuu. Supersuosittu ”Kreisii Lovee”-tilannekomedia on saamassa ensimmäisen livelähetyksensä, jota harjoitellaan hartaasti. Mutta miten suora tv-lähetys saadaan hoidettua, kun yksi näyttelijä on kadonnut, toisella valtava ramppikuume ja kolmannen astma aiheuttaa sellaisia hengenahdistuksia, ettei töistä tahdo tulla yhtään mitään. Tilanne on päällä ja mitä tahansa voi tapahtua!

Lähetä siis viimeistään 19.4. nimesi ja postiosoitteesi sähköpostilla osoitteeseen toimisto@y-lehti.fi otsikolla Tilanne päällä.

Edellisessä arvonnassa liput voitti Heidi Toivonen.

Aurinkoista kevättä toivottaa Varsinais-Suomen Yrittäjä -lehden väki!


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Skärgårdens Brunnsborrning Ab

Skärgårdens Brunnsborrning Ab

Kaivonporausta, Maankäytönsuunnittelua

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Ravintola Kåren

Hämeenkatu 22, Turku

www.karen.fi

KP 10-200, R. Juhlasali 200 hlö, Ruokasali 70 hlö, Argentinasali 60 hlö, Kabinetit 10 ja 12 hlöä. Langaton internetyhteys, dataprojektori, valkokangas juhlasalissa, äänentoistolaitteet.

Lue uusin näköislehtemme

12/2018Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 13.12.2018


Seuraa meitä somessa