Julkaistu 17.04.2018 0          

Kevään tuloa juhlistetaan Kaupunkikarnevaaleilla

Kaupunkikarnevaaleilla ovat mukana myös sohvaperunat Juhani ja Osku.

Nelipäiväinen Kaupunkikarnevaalit on koko perheen ilmaistapahtuma, jonka järjestämisestä 9.-12.5.2018 vastaa Turun Ydinkeskustayhdistys ry yhdessä keskustan yli 350 liikkeen kanssa. Kaupunkikarnevaalien ohjelma on monipuolinen ja mukana on paljon keskustan yrityksiä ja toimijoita. Lisäksi useassa ravintolassa ja liikkeessä on tapahtumaviikon aikana erilaisia karnevaalitarjouksia.

Kaupunkikarnevaalit käynnistyvät 9.5. Keskiviikkona Putiikkisuunnistuksella! Suunnistukseen osallistuminen on helppoa: poikkea keskustan putiikkiin tai ravintolaan ja ikuista käyntisi nappaamalla kuva. Jaa kuvasi Kaupunkikarnevaalien Facebook -tapahtumassa, ja olet mukana 100e lahjakortin arvonnassa. Lahjakortin saa käyttää vapaavalintaisessa Turun Ydinkeskustayhdistyksen jäsenliikkeessä. Avaispäivänä saadaan nauttia myös Samba Cariocan sambaesityksistä klo 16 alkaen eri puolilla keskustaa. Lisäksi Sekakuoro Kulkuset laulaa makupaloja 100-vuotiskonsertista keskustan ravintoloissa klo 18-20.

Torstaina 10.5. vietetään Lasten karnevaaleja. Klo 12-15 Forumissa on luvassa karnevaalitunnelmaa ja karnevaalipelejä, joihin osallistumalla voittaa kivoja palkintoja! Lapsille jaetaan Lähitapiolan ilmapalloja, ja Kokoo jakaa Duploja. Myöskin huippusuositut Glitternistit ovat paikalla Forumissa klo 12-14. Taikuri Jerry Nyholm viihdyttää lapsia myös kahteen otteeseen päivän aikana. Forumin lisäksi Kävelykadulle pystytetään ulkoilma-aktiviteetteja.

Perjantai 11.5. on omistettu turkulaisille nuorille. Hansakortteliin rakennettavassa olohuoneessa päästään tapaamaan ja kuulemaan tunnettuja Turkulaisia omasta tarinastaan. Mukana ovat mm. Turun omat sohvaperunat Juhani ja Osku sekä vapaaottelija Teemu Packalen. Hansakorttelissa on myös monia nuorille suunnattuja toiminnallisia pisteitä sekä promoja. Kävelykadulla Kaupunkikarnevaalien Street -kokonaisuudessa klo 13-16 mukana ovat Kunun Pyörä Oy esittelemässä mopojen ja mopoautoja, Turun Kaupungin pop up -nuorisotila Nuokkaribiilin sumopaini- ja frisbeegolfpisteillä. Kävelykadulla on mahdollista päästä myös kokeilemaan upouusia Föli -fillareita testiajoradalla. Forumissa klo 12-18 Play @ Forum kortteli. Tule tapaamaan Turun pelikehittäjät ja peliyhteisö Forum kortteliin. Turku Game Hub eli HIVE ja muut Lounais-Suomen kuumimmat pelialan yritykset esittäytyvät Forumin pelitapahtumassa.

Lauantaina 12.5. keskustan valtaa muoti, kauneus ja hyvinvointi. Päivän aikana päästään nauttimaan muotinäytöksistä muun muassa Hansakorttelin KEVÄT 18 -näytösten myötä klo 11.30 ja 13.30. Stockmannilla on klo 11-16 stailaustapahtuma, jossa tavaratalossa työskentelevät visuaalisuuden ja muodin ammattilaiset Susa Tikkalahti ja Marika Lundén stailaavat asiakkaita. Kävelykadulla esitellään kevää trendejä Fashion Teamin muotinäytöksissä klo 12 ja 14, joiden lisäksi kävelykadulla voi osallistua myös korkokenkäjuoksuun.

Kaupunkikarnevaalit järjestää Turun Ydinkeskustayhdistys ry, jonka tehtävänä on tuoda Turun kaupunkikeskustaan elämää ja vireyttä, sekä toimia kaupunkikehittämisen kumppanina Turun kaupungille.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Ensiapukoulutus Camilla Mäkinen Oy

Ensiapukoulutus Camilla Mäkinen Oy

Ammattipätevyyskoulutus, Ensiapukoulutus, Ensiaputarvikkeita, Ensihoidon koulutus

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Turun Messukeskus

Messukentänkatu 9-13, Turku

www.turunmessukeskus.fi

KP 20-3000, R, A 200-700

Lue uusin näköislehtemme

03/2019Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 14.03.2019


Seuraa meitä somessa