Julkaistu 17.04.2018 0          

Veritas Eläkevakuutus ja Pensions-Alandia yhdistyvät 2019

Veritas Eläkevakuutus ja Pensions-Alandia ovat solmineet aiesopimuksen fuusioitumisesta. Tavoitteena on eläkeyhtiö, joka on markkinoiden paras vaihtoehto pienille ja keskisuurille yrityksille sekä yrittäjille.

Yhtiöt ovat tehneet yhteistyötä jo vuodesta 1961 alkaen ns. rinnakkaisvakuutussopimuksella, jossa molemmat ovat vastanneet tasapuolisesti Pensions-Alandian vakuutuksista ja ylläpitäneet tiettyjä yhteisiä toimintoja. Fuusio tehostaa toimintaa, sillä se karsii päällekkäisiä kustannuksia erityisesti hallinnosta.

Hallintokustannuksista arvioidaan syntyvän vajaan miljoonan euron vuosittaiset säästöt.

- Tämä on hyvä uutinen asiakkaillemme. Parempi kustannustehokkuus vaikuttaa myönteisesti asiakashyvityksiimme. Samalla se antaa meille mahdollisuuksia kehittää palveluamme entisestään, kertoo Veritaksen toimitusjohtaja Carl Pettersson.

- Fuusio vahvistaa ilman muuta asemaamme markkinoiden neljäntenä vaihtoehtona. Veritas on jatkossakin pienin eläkeyhtiö, mutta taloudellisesti erittäin vahva. Pienillä ja keskisuurilla yrityksillä on erilaisia tarpeita kuin suurilla, ja ne tarvitsevat pienen eläkeyhtiön vastaamaan niihin.

Toiminta jatkuu Veritaksen nimen alla

Yhdistyneen yhtiön on tarkoitus jatkaa toimintaansa Veritaksen brändin alla kotipaikkanaan Turku.

Jos molempien yhtiöiden hallitukset ja yhtiökokoukset sekä viranomaiset hyväksyvät fuusiosuunnitelman, Pensions-Alandian asiakkaat siirtyvät automaattisesti Veritaksen asiakkaiksi 1.1.2019.

- Pitkän yhteisen historiamme ansiosta uskon ehdottomasti, että Pensions-Alandian asiakkaat viihtyvät meillä. Palvelufilosofiamme on aina ollut samanlainen kuin Pension-Alandian, Pettersson kuvailee.

Fuusio ei vaadi toimenpiteitä Veritaksen eikä Pensions-Alandian asiakkailta. Myös vakuutusehdot ja eläke-etuudet pysyvät muuttumattomina.

Yhdistymisen jälkeen Veritaksella on noin 8 200 TyEL-asiakasta ja 11 500 YEL-asiakasta. Yhtiö hoitaa yhteensä noin 114 000 suomalaisen eläketurvaa ja hallinnoi 3,5 miljardin euron sijoituksia. Luvut perustuvat vuoden 2017 tietoihin.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

L&S Tilipalvelu Oy

L&S Tilipalvelu Oy

Kirjanpitotoimistoja, Palkanlaskentapalveluja, Tilitoimistoja

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Viking Line

PL 265, Turku

www.vikingline.fi

Amorella klo 08:45. Kokoustiloja 11 (10-180 hlöä), Auditorio 180 hlöä. Kokoustilojen kapasiteetti yht. n. 400 hlöä. Monitoimitila Panoraama messu- ja näyttelykäyttöön (max 200, istumapaikat 140) Useita ravintoloita, saunaosasto. Viking Grace klo 20:55. Kokoustiloja 11 (6-230 hlöä) Auditorio 230. Kokousosaston kokonaiskapasiteetti yht. n. 470 hlöä. Kuvaa ja ääntä on mahdollista välittää useaan kokoushuoneeseen ja Club Vogueen samanaikaisesti. Useita ravintoloita, Spa-osasto. Ryhmille omaa erikoisohjelmaa - kysy lisätietoja.

Lue uusin näköislehtemme

06-08/2018Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 14.06.2018


06-08-liite/2018Kesäliite
to 14.06.2018


Seuraa meitä somessa