Julkaistu 09.05.2018 0          

Äitienpäivän kunniaksi Hansakortteli tarjoaa perhepotretin veloituksetta

Hansakorttelissa juhlitaan kevättä ja otetaan varaslähtö äitienpäivään lauantaina 12.5. Oman perheensä tai ystäväporukan voi käydä ikuistamassa ilmaiseksi Hansatorin laidalla sijaitsevassa ammattivalokuvaajan pisteessä upeaa keväistä ilmapalloseinää vasten.

Kevätmuoti valtaa Hansakorttelin lauantaina 12.5. Hansatorilla nähdään keväisen muodin uusimmat tuulahdukset ja tärpit näyttävissä Modelpointin toteuttamissa muotinäytöksissä, jotka järjestetään klo 11.30 ja 13.30.

- Ostoksille kannattaa tällä kertaa myös laittautua, sillä nopeimmat pääsevät veloituksetta perheineen tai ystävineen ammattikuvaajan ikuistamaksi. Olemme koonneet upean ilmapalloseinän Hansatorin laidalle, jota vasten syntyy upeita potretteja, Hansakorttelin markkinointipäällikkö Mirva Laaksonen lupaa ja jatkaa:

- Yllätyksenä äidille voi toki tulla ottamaan potretin esimerkiksi sisarusporukalla ja sitten antaa kuvan jälkikäteen äidille vaikka kehystettynä, Laaksonen vinkkaa.

Valokuvat lähetetään asiakkaille sähköpostilla korkearesoluutioversiona, josta voi halutessaan teetättää vaikka taulun. Valokuvaaja Kineret Janatuinen/Dippi Design on paikalla kuvauspisteellä Espresso Housen edustalla klo 12 - 14. Kuvaan pääsee jonotusperiaatteella.

Kun kuvansa postaa Instagramiin tunnisteella #welovehansa 20.5. mennessä, voi arpaonnen suosiessa voittaa kevätmuodin shoppailurahaa 100 euron arvosta valitsemaansa Hansakorttelin liikkeeseen.

Jos kuvaan haluaa sonnustautua valmiiksi kevään muotiväreihin, kannattaa valita pastellivärejä.

- Kevään muoti on värikylläinen ja raikas, jossa sateenkaareen sävyt ja pastellit kilpailevat huomiosta. Kukkia, ruutua, raitaa ja printtejä nähdään niin selkeälinjaisissa paidoissa kuin housuissa - yhdistele niitä rohkeasti ja olet muodin aallon harjalla, stylisti Irja-Marie mallitoimisto Modelpointista vinkkaa.

Hansakorttelin muodin tarjonta laajenee alkukesän aikana. New Yorker avaa ovensa alkukesän aikana Hansakorttelin Kultataloon. New Yorker on nuorten muodin sekä trendikkään katu- ja urheilumuodin edelläkävijä, jonka merkit ovat kaikki yrityksen omia.

Hansakortteli palvelee myös äitienpäivänä sunnuntaina 13.5.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Celerpak Oy

Celerpak Oy

Aaltopahvilaatikot, Pahvilaatikoita, Pakkauksia, Pakkaussuunnittelua

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Ravintola Hus Lindman

Piispankatu 15, Turku

www.huli.fi

Laadukas lounas-, kokous- ja tilausravintola kulttuurihistoriallisessa miljöössä Aurajoen rannalla. Yritystilaisuudet ja perhejuhlat. Helposti muunneltavat tilat 172 asiakaalle lisäksi kesäterassi Aurajoki näkymin. Pienemmät tilaisuudet mahdollista järjestää Cafe Fikassa Piispankatu 14. Hyvät maksuttomat pysäköintitilat ravintolan vieressä. Ravintolan aukioloajat: 
Maanantai - perjantai lounas klo 11.00 - 15.00 muina aikoina tilauksesta.

Lue uusin näköislehtemme

12/2018Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 13.12.2018


Seuraa meitä somessa