Julkaistu 14.05.2018 0          

Olutta elokuvan kyytipojaksi - Kino Diana aloitti alkoholin myynnin

Laitilan Wirvoitusjuomatehdas valikoitui Kino Dianan juomatoimittajaksi.

Kino Diana aloittaa ensimmäisenä turkulaisena elokuvateatterina alkoholin myynnin näytösten ohessa. Juomatoimittajaksi valikoitui Laitilan Wirvoitusjuomatehdas, jonka kanssa Dianan puuhamiehillä on ollut jo aiemminkin yhteisiä hankkeita. Mikäli konsepti osoittautuu toimivaksi, aikovat Dianan puuhamiehet kokeilla sitä myös muissa teattereissaan.

Viime vuonna Kino Piispanristin Kaarinaan avannut Cinema House Oy alkoi aiemmin tänä vuonna luotsata uudelleen ovensa avannutta Kino Dianaa. Diana on ehtinyt toimia nyt kaksi kuukautta perinteisen elokuvateatterin ominaisuudessa, mutta jatkossa tarjolla on myös alkoholijuomia.

Ajatus elokuvaelämyksen ja juomien yhdistämisestä alkoi muodostua Cinema Housen Henry Erkkilälle ja Antti Juntuselle viime vuoden loppupuolella alkoholilain muutoksen ympärillä käytävän keskustelun myötä. Olemassa olevat kontaktit Laitilan Wirvoitusjuomatehtaalle helpottivat idean toteuttamista.

- Muuttuva alkoholilaki tulisi mahdollistamaan sen, että jatkossa alkoholia saisi nauttia myös elokuvateatterin näytöksessä, joten oli sanomattakin selvää, että näimme tuon erinomaisena mahdollisuutena tarjota täysin uudenlainen kokonaiselämys elokuvissa kävijöille. Kun idea alkoi hahmottua, halusimme ehdottomasti vanhan tuttumme Laitilan Wirvoitusjuomatehtaan kumppaniksemme tähän uuteen juttuun, taustoittaa Cinema Housen toimitusjohtaja Erkkilä.

Laitilasta näytettiin nopeasti vihreää valoa ja toimijat alkoivat yhdessä hahmotella juomavalikoimaa, jonka haluttiin alusta asti sisältävän myös erikoisempia ja harvemmin tarjolla olevia tuotteita.

Kaiken kaikkiaan Kino Diana on Suomen neljäs ja Turun ensimmäinen elokuvateatteri, jossa on alkoholitarjoilu.

Alkoholitarjoilu näytösten oheen alkoi viime viikonloppuna ja jos se osoittautuu suosituksi, niin Cinemahouse aikoo monistaa konseptin muihin teattereihinsa.

- Uskomme tämän kiinnostavan turkulaisia ja aiomme vauhdittaa juomien myyntiä erilaisilla yhdessä Wirvoitusjuomatehtaan kanssa ideoiduilla keinoilla. Luvassa on mm. tietyille elokuville räätälöityjä juomasuosituksia, joten paikan päälle on varsin OK tulla hyvin janoisena, summaa Erkkilä.

Antti Juntunen, Henry Erkkilä ja Ville Alanko ovat tyytyväisiä yhteistyöstä.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Turun Länsivankkurit Oy

Turun Länsivankkurit Oy

Matkailuajoneuvojen huolto, tarvikkeet ja varaosat, Matkailuajoneuvojen myynti, Matkailuautoja

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Ravintola Suomalainen Pohja

Aurakatu 24 A, Turku

www.suomalainenpohja.com

Loistava sijainti, upea miljöö. Erikokoisia kabinetteja kokouksiin 2-60 hlö, yläsali juhlille 170 hlö.

Lue uusin näköislehtemme

10/2018Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 11.10.2018


Seuraa meitä somessa