Julkaistu 14.05.2018 0          

iHelp avaa huoltopisteen Paimioon

Mobiililaitteiden huoltaja iHelp Finland Oy on solminut uuden yhteistyösopimuksen Paimion Tietotekniikan kanssa. Yhteistyön myötä Paimion Tietotekniikka aloittaa tarjoamaan asiakkailleen myös puhelimien ja tablettien huolto- sekä korjauspalveluita.

Paimion Tietotekniikka on toiminut usean vuoden ajan täyden palvelun ICT-ratkaisuja tuottaneena yrityksenä. Toimipiste sijaitsee Paimion keskustassa, osoitteessa Vistantie 15.

- Nyt solmitun yhteistyösopimuksen myötä pystymme laajentamaan palveluvalikoimaamme myös mobiililaitteiden huoltoon ja korjaukseen, joka tukee paikallista läsnäoloamme Paimiossa, Paimion Tietotekniikan yrittäjä Jouni Tenhunen sanoo.

- Varsinais-Suomen alueen talouden vahva kehitys näkyy myös mobiililaitehuollossa ja olemmekin pitkään etsineet uutta huoltokumppania tukemaan Turun ja Rauman toimipisteidemme toimintaa. Asiakkaamme vaativat paikallista palvelua sekä helppoja ratkaisuja heidän ongelmiinsa mobiililaitteissa. Paimion toimipisteemme on nyt iHelp.fi -ketjun kahdeksastoista toimipiste Suomessa, kertoo Vesa-Pekka Venho, iHelp Finland Oy:n ketjuliiketoiminnasta vastaava johtaja.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

J&T Pajunen

J&T Pajunen

Kuljetusliikenne, Kuljetuspalveluja

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Ravintola Suomalainen Pohja

Aurakatu 24 A, Turku

www.suomalainenpohja.com

Loistava sijainti, upea miljöö. Erikokoisia kabinetteja kokouksiin 2-60 hlö, yläsali juhlille 170 hlö.

Lue uusin näköislehtemme

12/2018Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 13.12.2018


Seuraa meitä somessa