Julkaistu 14.05.2018 0          

iHelp avaa huoltopisteen Paimioon

Mobiililaitteiden huoltaja iHelp Finland Oy on solminut uuden yhteistyösopimuksen Paimion Tietotekniikan kanssa. Yhteistyön myötä Paimion Tietotekniikka aloittaa tarjoamaan asiakkailleen myös puhelimien ja tablettien huolto- sekä korjauspalveluita.

Paimion Tietotekniikka on toiminut usean vuoden ajan täyden palvelun ICT-ratkaisuja tuottaneena yrityksenä. Toimipiste sijaitsee Paimion keskustassa, osoitteessa Vistantie 15.

- Nyt solmitun yhteistyösopimuksen myötä pystymme laajentamaan palveluvalikoimaamme myös mobiililaitteiden huoltoon ja korjaukseen, joka tukee paikallista läsnäoloamme Paimiossa, Paimion Tietotekniikan yrittäjä Jouni Tenhunen sanoo.

- Varsinais-Suomen alueen talouden vahva kehitys näkyy myös mobiililaitehuollossa ja olemmekin pitkään etsineet uutta huoltokumppania tukemaan Turun ja Rauman toimipisteidemme toimintaa. Asiakkaamme vaativat paikallista palvelua sekä helppoja ratkaisuja heidän ongelmiinsa mobiililaitteissa. Paimion toimipisteemme on nyt iHelp.fi -ketjun kahdeksastoista toimipiste Suomessa, kertoo Vesa-Pekka Venho, iHelp Finland Oy:n ketjuliiketoiminnasta vastaava johtaja.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Skärgårdens Brunnsborrning Ab

Skärgårdens Brunnsborrning Ab

Kaivonporausta, Maankäytönsuunnittelua

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

M Kitchen & Cafe

Itäinen Rantakatu 4-6, Turku

http://mbakery.fi/mkitchencafe/

M Kitchen & Cafe on ainutlaatuinen ravintola, kahvila, kokous- ja juhlatila sekä viikonlopun the brunssipaikka Turun jokirannassa museo Aboa Vetus & Ars Novan tiloissa. Ravintolamme sijaitsee turkulaisen museon Aboa Vetus & Ars Novan aulatilassa, jossa moderni ilmeemme yhdistyy historialliseen rakennukseen ja vanhan Turun raunioihin. Ravintolatilaamme kuuluu lisäksi kesäaikana käytettävissä oleva sisäpihan terassialue, jollaista toista et kaupungista löydä. Ravintolamme tarjoilee lounasta arkisin klo 11-14 ja olemme auki joka päivä klo 11-19. Viikonloppuisin löydät meiltä erittäin suositut brunssimme klo 11-15 lauantaina ja sunnuntaina. Ravintolatilassamme on mahdollista järjestää yksityistilaisuuksia aukioloaikojen ulkopuolella. Aamutilaisuudet ennen klo 11 ovat suosittuja ja ravintolamme on myös suosittu paikka varata iltakäyttöön esimerkiksi karonkajuhlaan tai häätilaisuutta varten. Ravintolatilan lisäksi saman katon alta löytyy myös kaksi kokoustilaa, Factory ja Biljardisali, joissa pystyt toteuttamaan erilaiset kokoukset, perhejuhlat ja -tilaisuudet sekä konferenssit aamusta iltaan. Biljardisali on intiimi tila maksimissaan 22 henkilölle ja Factory on puolestaan monitoimitila noin 40 henkilölle, jossa on järjestetty kokouksien lisäksi perhejuhlia.

Lue uusin näköislehtemme

06-08/2018Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 14.06.2018


06-08-liite/2018Kesäliite
to 14.06.2018


Seuraa meitä somessa