Julkaistu 17.05.2018 0          

Uittamo Paviljonki avaa tanssikesän perjantaina

Tanssilavakulttuuri elää edelleen vahvana Turussa. Uittamo Paviljonki, jossa ensi kertaa on tanssittu jo 1930-luvun alussa, on yksi Suomen vanhimpia tanssipaikkoja. Uittamon tämän kesän ensimmäiset lavatanssit tanssitaan perjantaina 18. toukokuuta ja niiden viihdyttäjänä on 15-vuotistaiteilijajuhlaansa viettävä Saija Tuupanen, jota myös keikkakuningattareksi nimitetään.

- Mahtavaa päästä jälleen Turkuun keikalle. Uittamo on yksi kesäisen Suomen suosikkilavoistani, niin upeat merimaisemat ja aivan ihana tanssiyleisö!, iloitsee Saija, joka taannoin asui itsekin Turussa hetken aikaa.

- Kesällä jaksa kyllä ajella autolla ympäri Suomen, kun on valoisaa ja vielä näin aikaisin toukokuussa hellepäiviä. Ja kun perillä odottavat sitten ihanat perinteiset tanssilavat ja tunnelma, miettii Saija, joka vuositasolla tekee huiman määrän esiintymisiä, tänäkin vuonna yli 160 keikkaa.

Tänä kesänä lavalla tanssitaan yli 30 tanssien voimalla perjantaisin ja sunnuntaisin ja musiikista vastaavat Saija Tuupasen ohella Suomen iskelmätaivaan kärkinimet. Muita esiintyjiä ovat mm. Kyösti Mäkimattila, Finlanders, Matti & Teppo, Taikakuu, Teemu Roivainen, Eija Kantola ja Marita Taavitsainen. Perinteisissä juhannustansseissa nähdään Kari Vepsä.

Joka vuosi lavalla tehdään pieniä uudistuksia, mm. parketti on hiottu ja lakattu ja lavan backstage, eli artistitila on aivan uusi. Lava saa jälleen kesäksi näyttävät värivalopesun ja tunnelmavalaistuksen.

Uittamo Paviljonkia isännöi Turun Toverit ry ja tapahtumista vastaa MagnumLive Oy.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Camp Consulting

Camp Consulting

Konsultointi, Myyntivalmennus, Rekrytointipalveluja

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Kukkakauppa Fridhem

Humalistonkatu 8, Turku

www.kukkakauppafridhem.fi

Kaikki viherpalvelut kokouksiin sekä juhliin. Kukat, pöytäasetelmat, viherkasvivuokraus sekä myös palkintokukat. Viherkasvit vuokrattuna eri pituisiin jaksoihin, sisältäen viherkasvien hoidon, kuljetuspalvelut. Kukkakauppa Fridhem 110 v. kokemuksella.

Lue uusin näköislehtemme

12/2018Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 13.12.2018


Seuraa meitä somessa