Julkaistu 21.05.2018 0          

Askaisten keskustaan uusi kauppa

Maskun Askaisiin on avattu hiljattain kyläkauppa vanhan Osuuspankin tiloihin aivan kylän keskustaan, osoitteeseen Askaistentie 751. Askaisissa ei ole ollut omaa kauppaa kahteen vuoteen, ja muutkin palvelut olivat jo hiljalleen hiipumassa kylältä.

-Kaupalle ja muille palveluille näyttää kuitenkin selvästi olevan tarvetta. Meillä on täällä hyvä yhteishenki ja asukkaat haluavat tehdä kaikkensa kylän elävöittämiseksi, kauppiaana aloittanut Maria Lindström vakuuttaa.

Tarmo-ketjuun kuuluvan kyläkaupan lisäksi Askaisten Ritarituvaksi nimetty kyläkeskus tarjoaa muun muassa kahvila- ja ravintolapalveluita anniskeluoikeuksin sekä mahdollisuuden vastaanottaa ja postittaa lähetyksiä Smartpost-automaatin kautta. Hoitolayrittäjä Heli Lehto tulee tarjoamaan palveluitaan samassa rakennuksessa muutamana päivänä viikossa.

Askaisten Ritarituvan avajaisia vietetään lauantaina 26.5.2018 klo 10-14.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Vanhalinna

Vanha Härkätie 111, Lieto

www.vanhalinna.fi

Viihtyisät ja monipuoliset kokous- ja juhlatilat Linnavuoren kartanomiljöössä - historiaa, kulttuuria ja luontoa lähellä. Oheisohjelmaksi opastettuja kierroksia niin museonäyttelyissä kuin ulkopoluilla. Tilausravintolapalvelut.

Lue uusin näköislehtemme

06-08/2018Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 14.06.2018


06-08-liite/2018Kesäliite
to 14.06.2018


Seuraa meitä somessa